Privlačna črna, ki bo vedno v modi

Priznam, da ni ravno moja barva, a z leti je prav gotovo tako, da se vanjo, vsaj deloma, zaljubiš. Črna je ravno prav varna in ravno prav seksi. Ravno prav nočna in ravno prav sofisticirana. Včasih pa je veliko več kot le omenjeno, je barva, ki jo znamo čutiti in zdi se nam, da nas v določenem obdobju življenja tudi dobro spremlja.

Vir: Pinterest
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com

Letošnja zima je velika izjema, saj je barv veliko in povsod so prisotne. Če te dni iščeš kaj črnega, je že skoraj tako, da ima novoletno noto. Ampak črna ostaja po svoje večna in zato je dobro, da v kolikor si omislite kaj v tej barvi, razmišljate prav o njeni večnosti. Črn blazer, črno plisirano krilo, črne usnjene hlače, črna torbica, črni salonarji … Ali gredo kdaj iz mode? Seveda ne, zato lahko rečemo, da skupaj s črnim pasom sestavljajo bazični del naše garderobe.

www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com

Črni lahko dodamo kanček lesketanja in bomo pripravljene za vse priložnosti. Lahko jo pustimo nedotaknjeno in čisto, kot je, in tudi v tem primeru ne bo nič narobe. Vseeno opažam, da so se črni kosi posodobili in danes bi med ključne dodala tudi krilo iz tila, bulerje, obutev iz žameta (sandale, balerinke ali gležnjarje), žametni kostim, twin set (ali vsaj puli z visokim ovratnikom) iz črnega lureksa.

www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com
www.maje.com

Pravijo, da je črna barva umetnikov in tistih, ki držijo stvari v sebi. Vseeno pa ima tudi veliko bolj pozitivno in elegantno noto, saj črno povezujemo z gala dogodki in s tem, da je zelo sofisticirana. Če ne drugače, vedno pride prav takrat, ko potrebujemo dobro osnovo, v tem primeru je ni čez črno. In da, tu in tam tudi od glave do pete, kot čarovnice, a vedno v dobrem smislu.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.