Razigran Desigual za na plažo

Jasno je, da pri znamki Desigual ne pričakujemo enobarvnih kosov, čeprav priznam, da sem bila nazadnje zelo prijetno presenečena, ko sem prav v njihovi trgovini zagledala kar nekaj belih kosov, enega lepšega od drugega. Poletna kolekcija je seveda polna vzorcev in lepih barv, tudi kopalke tvorijo zanimivo zgodbo, z enodelnimi in dvodelnimi modeli, ki načeloma ohranjajo visok pas.

Vir: Desigual poletje 2022

Znamka ima res ogromno kosov in dodatkov, zato tudi tokrat niso pozabili na vse tiste stvari, ki jih uporabljamo na plaži, Poleg kopalk so tukaj čudoviti parei, kaftani, dolge ali krajše obleke iz bio bombaža, rute, dolga krila in ohlapne hlače, tudi z istim potiskom, ki ga najdemo na kopalkah. Tako lažje tvorimo popolno celoto in se odpravimo na morje s stilom. Velik poudarek je na naravi z rožami in živimi, poletnimi barvami, hkrati so tukaj stilizirani metulji in korale, ki spominjajo na tropsko doživetje. od bele do vijola, od roza do rumene, spekter barv je, kot smo pri znamki že navajeni, širok in raznolik.

Kolekcijo bo prav gotovo všeč ženskam, ki so z eno nogo že na dopustu. Hm, sama dvignem roko!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.