Za pomlad še kanček usnja

Usnje seveda pripada predvsem hladni sezoni, pa vendar nosi svojo vlogo tudi v prehodnih mesecih, torej tudi v začetni polovici pomladi. Letos so modni trendi zato predstavili kar nekaj tovrstnih kosov, kjer pa niso bistveni le kroji in modeli, temveč so zelo pomembne tudi barve. Poudarek sloni na enobarvnosti in hkrati nosljivosti, kar velja tudi za usnjena oblačila.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Veliko je jaken in mini oziroma midi kril, sploh v črni, rjavi, nude, rdeči in modri, ki jih kombiniramo z lahkotnimi bluzami in tankimi puliji. Namesto usnjene jakne so tu še vedno usnjeni blazerji, v kompletu ali samostojno, pod njimi pa v toplejših dneh ne potrebujemo veliko, zgolj crop top, seveda za tiste najpogumnejše. Zanimiva so tudi krila, predvsem ozka in z dodatkom gumbov ali zadrg, ki super kul delujejo v družbi loafer čevljev z nogavičkami za piko na i, ali pa po drugi strani z minimalističnimi sandali ali mules petkami.

Pinterest
Pinterest

Tako kot pri mnogih ostalih stajling zgodbah tudi tu prevladuje retro vpliv, kar se kaže predvsem v posameznih kombinacijah, pa tudi pri modelih, kjer so prisotne oversize, kvadratno in nekoliko moško navdihnjene oblike. Nenazadnje gre poudariti še to, da modne smernice že močno predvidevajo tudi podobne stajling zgodbe v naslednji jeseni, kar pomeni, da v kolikor nam ta pomlad za usnje prehitro uide v vroče dni, nič zato, saj bodo še vedno zelo uporabni tudi naslednjo hladno sezono.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.