Visok ali nizek čop, brez katerega ne gre

Priznajmo si: je super lep, a mora biti dejansko bogat. Vse žal nimamo te sreče, da bi imele na glavi neskončno količino las in z leti se ta detajl še dodatno spremeni. Lasje izpadajo, niso več tako lesketajoči, tudi dolgi ne, a morda je tako, da čop še vedno potrebujemo. Ali si ga želimo. S toplo sezono pa je še kako potreben in hkrati tudi detajl na pričeski, ki ima svojo eleganco, če ga seveda dobro naredimo. Žal je tako, da v kolikor ni dovolj las, si lahko pomagate samo z umetnimi lasmi, ki jih dodate ali prav v obliki čopa ali na trasah, z majhnimi glavnički. Čeprav ni ravno najboljši občutek, vedite, da so vse pričeske na slikah prav gotovo narejene s pomočjo umetnih las.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ne pozabite na vlogo suhega šampona za volumen, prav tako stavite na kakšen poseben produkt za ustvarjanje volumna. Moja izbira ostaja Moroccanoil, in sicer:

  • Šampon za suhe lase: najdete ga za svetle ali temne lase, kar pomeni, da je super, tudi če imate narastek. Ta šampon vedno poskrbi za dodaten volumen in ga zato uporabljam za vse spete pričeske.
  • Dry texture spray: podobno kot suhi šampon, uporabite ga kot končni izdelek za pričeske z brezskrbnim volumnom z veliko teksture. 

Pomembno je, da izberite produkte, ki las ne mastijo in jih pustijo čisto, hkrati pa ustvarijo dodaten volumen. Moroccanoil ima povrh vsega tudi super dišavo, zato se boste še kopale v zelo prijetnem, značilnem vonju. Lase rahlo natupirate in jih šele potem združite v čop. Ne pozabite, da je nizek čop vedno bolj prefinjen od visokega; slednji je sicer zelo v modi, a ga asociiramo s športom, zato bodite pazljive.

Moroccanoil šampon za suhe lase
Moroccanoil dry texture spray

Čop je pričeska, ki poudari različne obraze, idealna za urejen videz v samo nekaj korakih. Visok čop je zelo uporaben za poenostavitev linij okroglega in debelega obraza. Svetujem vam, da pustite stranske pramene ob obrazu, da ustvarite učinek podaljšanja. Če imate dolg obraz, so super dovršeni nizki čopi. Pri ovalnem obrazu imamo raje stranski čop, ki je hkrati ena od najbolj dodelanih stranskih pričesk. Za to vedno trendovsko pričesko ni starostne omejitve, a vedno so podrobnosti in majhne prilagoditve tiste, ki naredijo razliko!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.