Rdeča šminka jeseni

Med najbolj priljubljenimi barvami jeseni je rdeča, ki jo najdemo na področju garderobe in tudi v make-upu, seveda v obliki šminke. Pravijo, da ima vsaka ženska svojo rdečo in verjamem, da je temu res tako. Jesen je prinesla veliko klasičnih lepotnih trendov, ki so spet prišli v ospredje, a morda je najbolj zanimiva in markantna vrnitev rdečih ustnic. Nekako je kot zdrs v maslo črna obleka: elegantna in seksi za vse čase. Toda kako jo nositi in kdaj? Je v redu na vseh oblikah ustnic? Kaj pa pravi odtenek? Pravzaprav obstaja veliko odtenkov rdeče in o tem ni dvoma.

Pexels

Naj bo vaš preostali lepotni videz minimalističen

Živo rožnate ustnice lahko kombinirate z mornarsko modrim puloverjem ali neonsko oranžne ustnice s kameljim plaščem. Vse, kar morate storiti, je, da poskrbite, da bodo vaše ustnice o vas povedale veliko, predvsem pa, kdo ste. Če želite svoj najljubši odtenek ustnic spremeniti tako, da postane bolj izrazit, potem poskrbite, da bo preostali lepotni videz minimalističen. Seveda nam moda narekuje tudi zadimljene oči in rdečo šminko, kar je super za večerno priložnost, za vsak dan pa raje ne pretiravajte.

Dodajte črtalo za ustnice

Svinčnik za ustnice je bistvenega pomena, ko nosite rdečo šminko, saj bo črtalo poskrbelo, da bo šminka ostala na svojem mestu, preprečilo razlivanje šminke in ko bo močna rdeča barva zbledela, bo na ustnicah vseeno ostalo nekaj barve. Rdeče šminke so lahko nekako neprizanesljive, zato vam bo rdeče črtalo pomagalo oblikovati ustnice in ustvariti brezhibno podlago.

Nosite obleko nevtralnih barv

Rdeča šminka še bolj pride do izraza, če nosite komplet, sestavljen iz nevtralnih odtenkov in visokokakovostnih teksturiranih tkanin. Prav tako lahko pustite, da vaše svetle, neonske ustnice povzdignejo temno garderobo ali oversized in hkrati zelo udobno obleko.

Pogosto preverjajte in popravljajte

Rdeče ustnice so lahko neprizanesljive v smislu razmazovanja in puščanja golih ustnic na določenih mestih, denimo po obroku. Dobro je, da pogosto preverjate šminko in jo po potrebi nežno popravite, tudi s prsti. Črtalo vedno dobro zabrišite, saj mora biti nevidno: dober trik je, da ustnice napolnite prav s svinčnikom, šele potem dodate šminko, da bodo robovi popolnoma nevidni.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.