Rdeče-črna v različnih stilskih podobah

Ko nekako izbiramo barvno shemo hladne sezone, ponavadi skoraj obvezno dodamo tudi črno in rdečo, posamezno ali v duetu. Pravzaprav slednje velja za nekakšen must have jeseni in še veliko bolj zime, saj med ženskimi podobami ustvarja visoke note elegance in prefinjenosti za vse generacije. Tokrat se črno-rdeča kombinacija seli izven okvirjev klasike, kar pomeni, da jo je moč zaslediti skoraj na vseh nivojih stila, vse od tistih najbolj ženstvenih pa do povsem divjih, športnih ali navadno vsakdanjih. Pomembno vlogo v tem primeru igra tudi vpliv preteklih 90,, kjer na primer med grunge podobami ne bi mogli izpustiti tega barvnega dueta.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rdeče-črna se je te mesece znašla med čudovitimi, dolgimi plašči, med bomber jaknami in usnjenimi trenči. Rdečo nit pogosto vodi tudi med dolgimi, maksi oblekami, ki so jim dodani raznorazni potiski, zelo pomembni pa so pri rdeči in črni tudi kostimi, sploh blazerji, ki nudijo velik statement kos. Za precej bolj casual look so tu črne, lahko celo kanček sprane kavbojke z visokim pasom in širokimi hlačnicami, ki jih nosimo v družbi rdečih pletenin in črnih ali rdečih gležnjarjev oziroma škornjev.

Balenciaga
Alaia
Roland Mouret
Asai
Marques’ Almeida

Zanimivo podobo z omenjeno barvno kombinacijo ustvarjajo tudi morda nekoliko nepričakovani elementi v peščeno rjavi, zeleni in celo pink, a seveda z veliko dozo premišljenosti in previdnosti. In v kolikor nam kanček odštekani, vpadljivi kosi preprosto ne dišijo, potem bo za vse najboljša in tudi najbolj varna izbira usnjene hlače ali usnjeno krilo v črni, ki ga združimo z rdečo ali črno bluzo oziroma pulijem ter zraven skoraj obvezno obujemo rdeče petke, naj bodo čisto mini, kitten, midi ali celo zelo visoke.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.