Retro videz z eyelinerjem in kodri

Na vsakih dvajset let naj bi se trendi vrnili nazaj v modo in za to prihajajočo pomlad je veliko govora o velikem povratku različnih modnih ter lepotnih smernic. Med njimi je eyeliner, ki lepo poudari prodoren pogled. Tega lahko skombiniramo na različne make-up videze; od bolj naravnih s senčkami v zemeljskih tonih pa do bolj dramatičnih. Za vsak dan naj bo eyeliner čim bolj tanek in v kombinaciji z bolj nude šminko. Pomembno vlogo igra tudi brezhibna polt, ki jo boste dosegle s pomočjo dobrega pudra.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če želite svoj videz nekoliko bolj začiniti za posebne večerne izhode ali takšne in drugačne priložnosti, pa izberite neustavljivo privlačno kombinacijo eyelinerja in rdeče šminke, ki velja za ikonsko. Tudi tu igrajo veliko vlogo malenkosti, kot so urejene obrvi, ne preveč poudarjena lička ter contouring. Vse, ki si želite poudariti le oči, se poigrajte z različnimi barvitimi senčkami in poiščite odtenke, ki bodo najlepše poudarili vašo naravno barvo oči.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Retro glamur lahko dosežete tudi s kodri; in ravno ti bodo navduševali to toplo sezono. V tem primeru so kodri veliko bolj strukturirani in na prvi pogled se bo videlo, da ste v svojo pričesko vložili kar nekaj truda. Torej uporabite kodralnik za lase, če ste izredno spretne, pa lahko podoben učinek ustvarite tudi z likalnikom za lase in kodri bodo videti veliko bolj sproščeno. Tovrstni strukturirani kodri so idealni za srednje do dolge dolžine las. Kodre pa lahko ustvarite tudi na speto pričesko, kot je čop. Ta je bila na primer stalnica na modnih brveh za pomlad ter poletje 2020. Seveda lep čop zahteva dolžino in gostoto las, a brez skrbi, pomagate si lahko tudi z lasnimi podaljški, ki niso nobena skrivnost v letu 2020.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.