Romantične manikire, idealne za valentinovo

Nikakor se ne moremo naveličati zanimivih dizajnov in barv na nohtih, ne glede na to, da smernice nakazujejo, da so preproste manikire IN. Ljubiteljice tematskih nohtov boste na ta praznik ljubezni prišle na svoj račun, sploh če pogrešate praznične manikire. Tudi za minimalistke je 14. februar idealna priložnost, da svojo nude manikiro zamenjate za rdečo, naj bo ta živahna in opazna. Ne glede na dolžino si jo to privoščite z obilico leska, za katerega bo poskrbel dober nadlak.

Zelo lepi so potiski in motivi, od francoske manikire, geometrijskih likov do srčkov. Francosko manikiro si lahko privoščite na kratke pa tudi dolge nohte različnih oblik, ta hip prevladuje oblika mandlja, srednje dolžine. Za le detajl pridiha ljubezni pa poskrbite z raznimi črtami, vijugami v kombinaciji s kožnim lakom in seveda rdeče. Srčke lahko vključite v svoj dizajn na različne načine. Te lahko krasijo vsak noht ali pa le enega oziroma dva. Če ste spretne ali pa boste obiskale strokovnjakinjo, si omislite manjše, enostavne. Vse, ki boste svoje manikire ustvarile same doma, so na voljo številne nalepke, ki na prvi pogled izgledajo kot ročne poslikave.

Nekoliko bolj drzne in neklasične so manikire za valentinovo v črni in beli različici. Ponovno so tu geometrijski vzorčki in srčki, ne bojte se ponovno tudi klasične francoske manikire. Če obožujete zlato in srebrno ter bleščice naj vaša manikira vključuje tudi to. Ljubki so tudi nohti z napisi “amore”, “love”, na na osmih prstih pa lahko napišeš tudi ljubezen in zadnja dva posuješ s srčki.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.