Ronja Collection za jesen in zimo

Pa smo jo dobili, novo kolekcijo za jesen in zimo pri Ronja Collection. Čudovita nova sezona že kar kliče po najnovejših modnih trendih. Izbor je res velik in seznam must have kosov je vedno daljši. Če pa rade pokažete malce kože, je cut-out kot po naročilu za vas. Top Nala je v popolnem odtenku mrzle sezone, nekateri strokovnjaki si upajo celo trditi, da je ta letos zamenjala brezčasno črno barvo. 

Vir: Ronja Collection

Modno inspiracijo smo črpali tudi iz odtenkov jesenskih listov in v centru pozornosti je oranžna, ki se lepo poda k različnim barvnim kombinacijam. Med oranžnimi niansami je zaželena opečnata, ki jo je barvni inštitut Pantone okronal za najbolj IN barvo mrzle sezone 2021/22. Tako je nastala Mini obleka Marlin, katere kroj smo si izposodili kar iz moške omare in spominja na eleganten brezrokavnik, ki je ta hip tako zaželen. Modni namig je, da Mini obleko Marlin kombinirate z belo srajco Alice in visokimi škornji. 

Vir: Ronja Collection
Vir: Ronja Collection

Midi dolžina med krili velja za eno najbolj hvaležnih v modnem svetu. Tako ta nikakor ne sme manjkati v vaših omarah. Midi krilo Odette lahko nosite na sto in en način, z različno obutvijo, dodatki ter ostalimi modnimi kosi. Če ste za matchy-matchy videz, izberite Top Odette, za color-blocking videz pa Top Nala, ki naredi kontrast med barvama. 

Vir: Ronja Collection
Vir: Ronja Collection

Oversized športni pulover je eden ključnih kosov, ki ga lahko nosimo s športnimi opravami, zelo šik pa izpade tudi z bolj elegantnimi modnimi kosi. V novi kolekciji se predstavljata Pulover Adella v rjavi barvi in Pulover Kim v črni. Vsi modni kosi so narejeni v Sloveniji in iz najbolj kakovostnih materialov. Pri oblikovanju oblačil pa imamo od samega začetka v mislih sodobno žensko, ki ne dela kompromisov med udobjem in lepim izgledom. Bralke Glitterja imate pri nakupu nove kolekcije 15 % popusta, ob nakupu na spletni strani www.ronjacollection.com uporabite kodo glitter15.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.