Čudovite nove bunde Tom Tailor in 30 % popust za vas!

Prihaja hladna sezona in tukaj so že nove bunde! Tudi letos nam znamka Tom Tailor, ki ostaja pri nas ena izmed najbolj priljubljenih, ponuja res veliko vrhnjih kosov, ki so marsikdaj barviti in zelo originalni. Tokrat sem izbrala tri bunde in s pomočjo tega športnega kosa sestavila tri različne stajlinge. Kot vidite niso prav nič dolgočasni in z barvami se lahko vedno poigramo! Na policah so sicer imeli še kar nekaj čudovitih modelov, vsak je bil po svoje zanimiv, od temno modre do roza različice, mimo vedno prisotne rumene in črne. Daljši modeli so super, ko vas zelo zebe, saj so topli in praktični, kratki pa idealni s kavbojkami. Nepogrešljive ostajajo kapuce, v letošnji zimi nekoliko večje in pa pomembni detajli na žepih in zadrgah. Če se odločite za nakup, vam pustim kodo LORELLA30, za 30 % popust, ki velja le na zimske jakne, in sicer do 11. novembra.

Daljša, temno zelena bunda

Ta barva, ki rahlo spominja na vojaško, mi je noro všeč, ker deluje sofisticirano in ravno prav elegantno. Ok, morda “elegantno” ni prava beseda za bundo, a po drugi strani gre za model, ki ga resnično lahko nosimo s kosi, ki so nekoliko bolj poslovni in ne le za prosti čas. In res je bila zelo, zelo topla.

Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor

Kratka svetlo zelena bunda

Nisem vedela, ali naj vzamem roza ali zeleno, in sem se na koncu odločila za ta zelo poseben odtenek, ki ima v sebi nekaj mentola. Všeč mi je zato, ker je zelo lahka in tajlirana, spet ne prekratka, tako da bi me zeblo. Nevtralna barva je odlična tudi z jeansom, zato je to prav gotovo bunda za vsak dan.

Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor

Nikamor brez bele

Drži, da je nekoliko bolj občutljiva, a po drugi strani je tudi nepogrešljiva! Bela vedno poskrbi za neko mero drugačnosti in lahkotnosti, kot zdaj že vemo, zabriše gube in je primerna za vse ženske, starosti in polti. V moji garderobi je bela bunda nepogrešljiv kos.

Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor
Foto: Zen za Tom Tailor

Več čudovitih Tom Tailor zimskih jaken pa najdete tukaj.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.