Rože, ki nas nočejo zapustiti

Če pogledate nove kolekcije, vam bo vse jasno: rože so prisotne povsod in vse kaže, da nas ne bodo zapustile. No, tako ali drugače je pomlad sezona cvetenja, torej smo v pravem trenutku. A tukaj bi lahko dodala, da se zgodba z rožami v resnici nadaljuje, saj smo jo videle že v letošnji zimi in tudi v 2021 bo zelo podobno.

Zara
Zara
Zara
Maje
Maje
Zara
Sezane
Sezane

Ni meja. Težko izpostavim kose, ki jih moramo imeti, saj bi lahko naštela bluze, obleke, blazerje, hlače, sandale, torbice, obroče za lase in še kaj bi se našlo. Najbolj inovativne pa so cvetlične kompozicije od glave do pete, ki na prvi pogled delujejo nedvomno prenasičene, v resnici pa so dokaj nosljive. Če pa se vam zdi preveč, jih lahko razbijete z belo bluzo ali navadno T majico.

Zara
Zara
Zara
Maje
Maje
Zara
Sezane
Sezane

V času boho oblek, volančkov in dolgih krojev je nedvomno tako, da postane tovrstna obleka must have v vaši garderobni omari. Osebno bi izbrala prav dolgo, saj jo potem lahko kombinirate s pletenino, usnjeno jakno, plaščem, bodyjem z dolgimi rokavi (ki ga seveda nosite spodaj, tako da so rokavi vidni), parko, dežnim plaščem. Dolge obleke so res super za vse možne kombinacije.

Zara
Zara
Zara
Sezane
Sezane
Sezane
Zara

In če v sebi nosite vsaj kanček flower power navdiha, potem so tukaj cvetlični blazerji: prava pika na i s kavbojkami. Toplo priporočam!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.