Sadno sveže stajling ideje

Začetek poletja je tokrat prav tak, kot mora biti – vroč, povečini sončen in obdan z nekaterimi najlepšimi stajlingi katerekoli sezone. Kombinacijo zagorele polti, valovitih, od sonca poljubljenih las in pisanih, svetlih tonov tako med oblačili kot ličili je preprosto nemogoče premagati. Gre za look, ki vsako izmed nas postavi v najlepšo možno luč, predvsem pa ga ljubimo zato, ker v njem začutimo tisti mladosten, brezskrben duh, ki skozi vse leto komaj čaka, da v prvih vročih dneh pokuka na plano. Za piko na i vedno poskrbijo tudi poletni detajli, torej vsi tisti volančki in naborki, globoki dekolteji in mini kosi, gol hrbet in široko plapolajoča krila, predvsem pa že nekaj vročih sezon zapored ne moremo niti brez sadnega pridiha.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To torej pomeni nešteto kosov s sadnimi potiski, kjer dominirajo predvsem citrusi, torej limone, pomaranče in podobno, IN pa ostajajo tudi ananasi, banane, jagode in češnje. Pravzaprav je možnosti neskončno in skoraj z nobeno ne moremo zgrešiti, pomembno je le, da izberemo kroje, ki bodo našemu sicer poletno razgaljenemu telesu podarili kompliment. Tu so dolge, seksi obleke, krašene z limonami, ljubki so crop topi, sploh v duetu z ujemajočim se krilom, na katerem najdemo pomaranče ali češnje, prav tako pa so super kul kopalke z dekoracijo ananasa ali kateregakoli drugega sadnega elementa.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Skoraj obvezna kombinacija pri tovrstnih vzorcih oziroma printih so naravni dodatki, torej slamnat klobuk in pletena torba, espadrile ali natikači iz vrvi, pa tudi mrežasta ogrinjala, zlat nakit in svilen trak v laseh.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.