Sandy bronde: poletna barva las

Morda imate srečo in jo že imate. V nasprotnem primeru jo lahko dosežete z barvanjem las, ki pa ni nujno barvanje cele glave, saj se lahko odločite le za pramene. Vem, prameni danes niso več “prameni”, imenujejo se različno, a rezultat ostaja povsem isti. Nova barva poletja je torej sandy bronde in z lahkoto boste razumele, za kakšen odtenek gre: nekje med blond in peščeno bronasto (zato bronde namesto blonde).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če si pozorno ogledamo slike, vidimo, da je osnova svetlo rjava barva, ki ji mojstri frizerji dodajo malo več svetlega odtenka. In ponovno smo tukaj: rezultat je zelo naraven, kot bi pravkar prišle z dopusta na morju, ko so lasje vedno “ravno prav” pobeljeni in “ravno prav” divji. Če niste za spremembe, sploh ne za drastične (in če smem pripomniti, je poletje prav gotovo čas, ko se čim manj barvamo in čim manj uničujemo lase, ki so tako ali drugače že zelo utrujeni od sončenja in slane vode), potem se osredotočite na konice. Še vedno je tako, da so svetle konice najlepše zato, ker delujejo naravno in poskrbijo, da postanejo obrazne poteze veliko bolj nežne.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nikar ne pozabite, da je treba lase negovati. Zdaj je čas za vse maske in balzame, ki jih imate v omari v kopalnici, običajno nanje že na pol pozabimo. Lasje vam bodo hvaležni: morje je čudovito za kožo in za dušo, lase pa zna zelo uničiti, saj slana voda ni najbolj zdrava. Poleg tega morate lase po vsakem kopanju nujno splahniti in  si trikrat na teden privoščiti tudi dobro masko. Sicer boste tako ali drugače pred septembrom urejale konice, a mnogo lahko naredite že zdaj, kar same doma.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.