Pike za vsak dan

Zdi se mi, da sem najbolj vesela takrat, ko brskam po fotografijah in iščem navdihe, nakar najdem serijo fotografij, za katere ne vem, ali so jih posneli zdaj ali pred 50 leti. In to se zgodi tudi z določenimi kosi, ki so zato brezčasni: Chanelova torbica, Guccijev pas, mornarski slog, bela in črna ali motiv polka dot. In ravno polka dot oziroma pike in pikice so tiste, ki bodo močno zaznamovale letošnje poletje.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Videvamo jih povsod in lepe so na vsaki ženski, ne glede na to, koliko je stara, vitka ali visoka. Pike me spominjajo na Julio Roberts v filmu Čedno dekle in verjamem, da imate tudi same kakšen flashback, ki vas pripelje v preteklost. Na Instagramu je zdaj že toliko oblek s pikami, da resnično ne vemo več, kako lahko živimo brez njih! A šalo na stran, tovrstna obleka je prav gotovo odlična rešitev za vse dni, saj je primerna za v službo, za na dopust, za potep s prijateljicami ali večerjo ob morju. Vedno pride prav in vedno ostane čudovito brezhibna. Svetujem vam midi različico, čeprav je tudi dolga zelo lepa in nekoliko drugačna od ostalih.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Obleka na pike je lahko v različnih barvah, vendar je najlepša takrat, ko se odločite za prav klasično belo ali umazano belo podlago in črne pike. Seveda jo lahko nosite z nizkimi sandali, celo s športnimi copati, a osebno bi se odločila za kakšno prijetno nadgradnjo s petami, ki morda niso noro visoke, so pa vseeno prisotne. Zelo mi je všeč ta pridih starih časov in dejstvo, da smo lahko v tovrstni obleki vedno urejene in pripravljene za dan. In glede na to, da obleka vpliva na naše počutje, je kar dobro, če se pogledamo v ogledalo in smo na koncu super zadovoljne.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.