Še vedno aktualne bluze s pentljo

Letošnja pomlad prinaša romantiko, kar seveda ni novost, iz garderobne omare pa lahko mirno potegnete kakšno bluzo iz prejšnje sezone, saj se trend pentelj nadaljuje. Se še spominjate? Velike pentlje okrog vratu tako, kot nas je naučila super šik Melania (in Kate in Julia …). Te bluze znajo postaviti piko na i in so še kako dobrodošle, saj govorijo o ženstvenosti in eleganci, tega pa ni nikoli dovolj.

Mango
Melania Trump
Kate Middleton
Julia Roberts
Szane
Silvia Tcherassi
Sezane
Alice + Olivia
Mango

In kako jih nosimo? S kavbojkami ali elegantnimi hlačami, z ravno krojenim krilom z visokim pasom, s plisiranim krilom in tudi z dolgim krilom. V resnici gredo povsod in so lepe tudi pod blazerjem. Ker so običajno pentlje dokaj velike, niti ne potrebujemo večjih kosov nakita. Če se denimo odločite za belo bluzo s pentljo, dodajte lepe uhane in rdečo šminko in boste brezhibne.

Stradivarius
Massimo Dutti
Mango
Racil
Johanna Ortiz
Twinset

Najlepše so tiste iz viskoze, ali mešanica bombaža in sintetike. Seveda so poglavje zase svilene, super šik in dragocene. Bombažne znajo biti malo trše in jih zato težje tudi nosimo: lepe, a se hitro mečkajo, zato ne bi bile moja prva izbira. Lahko se mirno poigrate s potiski, saj je lahko bluza s pentljo tudi z rožami, srčki, pikami, izbire so praktično neskončne, odvisno od vašega okusa.

Jason Wu
Twinset
Valentino
Sezane
Massimo Dutti
Zara

Bluza odigra v letošnji pomladi zanimivo, pomembno vlogo. Ne potrebujete nobenega modnega kosa, če ste za bluzo s pentljo. In povem vam, ne bo vam žal!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.