Moda črne in bele za letošnjo pomlad

Zdi se mi, da je letos moda poskrbela za vse ženske, tudi za tiste, ki niso najbolj romantične, no, vsaj v smislu stila, in prisegajo na super čiste kombinacije. Najbrž je tako, da ne obstaja barva, ki bi bila čistejša od bele, kombinacija med belo in črno pa je super šik. V tej novi modni zgodbi se znajde tudi črna, v samostojni različici, kar je za spomladanske dni dokaj neobičajno.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Ali se je v modi nekaj spremenilo? Rekla bi, da se spreminja prav skozi in vsak dan znova. Tako je tudi prav, saj je vse v gibanju in statika ne obstaja, sploh v modnem svetu, ki je skozi v iskanju čarobnih sprememb. Saj ne da sta črna in bela odkritje tople vode, a glede na to, da je bila zima tako v barvah in da je classic blue barva letošnjega leta, no, morda smo pričakovali nadaljevanje vala različnih odtenkov.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Če torej naletite na novo malo črno obleko in vas prešine misel, da bi jo resnično rade imele, no, morda je ta nakup celo smiseln. Napišem “celo” zato, ker si predstavljam,d a je v vaši omari kar nekaj malih črnih oblek, pa vendar, poletne so vseeno malo drugačne. Čista črna zahteva čiste linije, zato je denim Zarina kolekcija tako preprosta, da prav razmišljam o pasu ali nakitu, ki bi vse skupaj popestrila. Sicer je tudi sterilna verzija vsega zanimiva inpo svoje popolna, a kaj vem, osebno bi vseeno kaj dodala.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara

Jasno je, da usnje kar vztraja in ga zato še vedno srečujemo. Midi krila ali crop hlače so postale pravi must have, ki ne sme manjkati. Vseeno je moj nasvet sledeč: usnje kupujte v boljših trgovinah, zaradi same kvalitte in podlage, saj v kolikor je preveč plastično ga ne boste nosile, sploh poleti, ker vam bo vroče in nas že vidim, kako postopoma postajamo živčne 🙂

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.