Votiva: inovativna terapija za ženske

O terapiji InMode Votiva sem slišala čisto slučajno, in sicer od prijateljice, ki se je po zahtevnem porodu soočala z neprijetno inkontinenco. Povedala mi je, da je težavo odpravila prav s to terapijo, ki je drugače tudi preventiva za druge probleme, kot je denimo suha nožnica. O tem se najbrž prav veliko ne govori, po drugi strani pa se strinjam, da prav vsak delček našega telesa zahteva in si tudi zasluži skrbno nego. Kljub temu, da z inkontinenco nimam težav, sem se vseeno odločila za poskus terapije, v smislu preventive. Moja izkušnja je bila zelo pozitivna in prijetna, ugotovila sem tudi, da so v Estetiki Med-Art že mnogim ženskam pomagali, saj gre konec koncev za težavo, ki znajo biti res nadležne.

Votiva
Vir: Pinterest

Ženske se pogosto soočajo s težavami, kot so ohlapna nožnica in uhajanje urina. Tudi zunanji izgled spolovila lahko vpliva na samozavest in kvaliteto življenja. V Estetiki Med-Art so se v mesecu februarju še posebej posvetili zdravju ženskih intimnih predelov, saj želijo ženskam približati učinkovito, hitro in neboleče zdravljenje intimnih predelov, ki ga omogoča poseg z InMode Votivo. Le-ta s pomočjo bipolarnih radiofrekvenčnih valov segreva tkivo. Segrevanje globljih plasti tkiv pospeši njihovo regeneracijo s tvorbo hialuronske kisline in elastina, s čimer se tkiva učvrstijo in omogočajo boljšo podporo.

Votiva
Vir: Pinterest

Terapija je klinično preverjena in primerna za ženske, ki si želijo izboljšati svojo kvaliteto življenja. Poseg traja pol ure, je neboleč in po njem ni okrevanja. Večina pacientk potrebuje tri terapije, ki se opravijo 1x na 3-4 tedne. Rezultati so opazni že po prvem postopku, vendar se stanje dodatno izboljšuje v tednih po postopku. Kasneje je priporočljiva 1 vzdrževalna terapija 1x letno.

Z Votiva radiofrekvenčno terapijo uspešno lajšajo in odpravljajo naslednje ginekološke težave:

  • povrnitev spolnega zadovoljstva,
  • suha nožnica in boleči spolni odnosi (tudi pri ženskah v post-menopavzi, ki ne smejo uporabljati hormonske terapije),
  • srbenje zunanjega spolovila,
  • pomladitev videza zunanjega spolovila,
  • sindrom ohlapne nožnice po porodu ali v menopavzi,
  • stresna urinska inkontinenca.
Votiva
Vir: Pinterest

Vedno sem bila mnenja, da je pametneje, če se odločimo za preventivo. Po drugi strani sem prav vesela, da je ta terapija pomagala tudi ženskam, ki so že imele konkretne težave na tem področju. Nikoli ni prepozno, pomembne je le, da naredimo prvi korak.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.