Trije top pilingi za sijočo polt

Brez njih prav gotovo ne gre. Vem, da niste vse ženske navdušene nad pilingi, a najbrž je tako, da niste še našle pravega. Niso vsi enako grobi in enako učinkoviti, jaz pa jih zelo dobro poznam, saj jih vseskozi testiram, po drugi strani pa je tako, da jih dobesedno potrebujem, predvsem zaradi televizijske maske. Namreč piling globoko očisti kožo in poskrbi, da ostane brez sledi make-upa. V normalnem življenju pa poskrbi za tisto sijočo polt, o kateri sanjamo prav vsi. Pilingi imajo tudi različno ceno, iz izkušenj pa vam povem, da ni rečeno, da je visoka cena povezana z dobrim izdelkom. Jasen primer je Nivea, ki jo najdete skoraj povsod in je zame še vedno sinonim za odličen piling. Če nimate zelo občutljive kože, je kar dober tudi domači piling: olivno olje in sladkor. Zelo dobro nahrani kožo, boste pa na koncu kar dobro rdeče, zato odsvetujem v primeru zelo občutljive kože.

Vir: Pinterest

Danes bi vam rada predstavila tri top pilinge, ki jih imam doma. Uporabljam jih enkrat do dvakrat na teden, kar je kar veliko, a kot rečeno TV maska zahteva svoje. Kar mi je všeč pri teh plingih, je tudi dejstvo, da sama operiram z njimi: če koža potrebuje več grobosti, dam več pilinga, če je še kar ok, potem razredčim z vodo. Mislim, da je to idealno zato, ker vsaka izmed nas začuti pod prsti kožo in posledično tudi ve, kaj koža potrebuje.

Nivea peeling v gelu

Mislim, da je to prvi peeling, ki sem si ga omislila. In od takrat se ni spremenil, hvala Bogu! Najdete ga v DM-u in v marsikateri trgovini z živili, ki ponuja Nivea produkte. Lahko ga razredčite z vodo, da postane nekoliko bolj blag, saj je dokaj grob, a prav v tem je njegov čar. Zelo dobro očisti kožo in ima noro prijeten vonj. O ceni ni debate: zelo ugoden za kvaliteto, ki jo dobite, kar v resnici drži za vse Niveine produkte.

Nivea peeling v gelu
Nivea peeling v gelu

Bee Peel znamke Heaven

To pa je bio peeling, kar pomeni, da nima zrnc in je čisto gladka masa. Pa vendar še kako deluje! Pustite ga na obrazu minuto ali dve, takrat vas bo malo zapeklo in pikalo, potem izperite z mlačno vodo in krpo zato, ker ga boste težko odstranile z rokami. Koža bo zelo gladka in v globini čista. Poleg Bee Venom mask s čebeljim strupom je to, po mojem mnenju, drugi top izdelek te vrhunske znamke, ki je očara tudi Kate Middleton. In da, je naravno. Imam velko prijateljic, ki ga uporabljajo in vse imajo sijočo kožo, kar prav gotovo ni naključje. Link za nakup je tukaj.

BeePeel znamke Heaven
BeePeel znamke Heaven

Real Chemistry 3 Minute Peel

To je moja zadnja pridobitev in hkrati peeling, ki je popolnoma drugačen od ostalih dveh. Nima zrn, je v resnici gel, ki ga nežno vmasirate in se v trenutki koža začne luščiti. Masirate minuto in kaj se zgodi? Izgubile boste vse mrtve celice, sploh na delih, na katerih ne pričakujete, kot je denimo čeljust. Pa vendar … vse staro odpade in po čarobnem ključu kar je na koži dobro, ostane na svojem mestu. Popolnoma nič ne peče, vem pa, da ga je kar težko najti, saj je vedno razprodan. Link za nakup je tukaj.

Real Chemistry 3 Minute Peel
Real Chemistry 3 Minute Peel

Produkti se razlikujejo tudi v smislu cene, so pa vsi trije odlična investicija! Saj veste, za kožo in lepoto ni nikoli preveč.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.