Iz Hollywooda v Slovenijo: nova tehnologija za raven trebuh

Poletje že trka na vrata in čeprav imamo občutek, da je do kopalk še nešteto dni, v resnici že vem, da se bomo dvakrat obrnile, obule natikače, kratke hlače in hop, golo telo bo že na plaži. To pomeni, da bi bilo kar dobro razmisliti tudi o telesni formi in pripravljeni koži, kajne? Ker zelo rada skrbim za svoje zdravje in telo, verjamem, da moramo to početi vse leto, a včasih je kar dobro, če nam gre tehnologija na roko in skrajša ure treninga, seveda vedno z dobrimi rezultati.

EmSlim
EmSlim

Najbrž veste, da obožujem potovanja v Ameriko in prav v ZDA je sistem EmSlim zelo dobro poznan, a do sedaj ga pri nas niso imeli. Gre za najintenzivnejšo elektromagnetno stimulacijo mišic. Seveda ne govorim o tistih čudaških napravah, ki jih tu in tam prodajajo po televiziji, v smislu metuljčkov za na trebuh, ki te čez noč spremenijo v body builderja, ta zadeva je nekaj povsem drugačnega in, preverjeno, deluje!

EmSlim
EmSlim

Usmerjeno elektromagnetno polje prehaja skozi kožo in maščobo za učinkovito stimulacijo mišice in s tem poskrbi za najbolj intenzivno nepretrgano krčenje, kar je idealno za rast mišice, hkrati pa sproža apoptozo (programirano odmiranje maščobnih celic). To je ključ do lepo oblikovane in zdrave postave. Deluje na zelo enostaven način: dva aplikatorja postavijo na izbrano področje, recimo na trebuh, stegna ali na zadnjico. Aplikatorja ustvarjata močno elektromagnetno polje, ki povzroča nehoteno krčenje mišic. To krčenje aktivira sproščanje prostih maščobnih kislin, ki razgradijo maščobne zaloge in povečajo mišični tonus in moč. To je zelo podobno kot pri vadbi. Ko vadite, spodbujate mišično tkivo, da se obnavlja in popravlja, posledica pa so močnejše in čvrstejše mišice.

EmSlim
EmSlim
EmSlim

Nedavne študije poročajo, da se je debelina trebušne mišice pri obravnavanih pacientih v enem do dveh mesecih povečala za povprečno 15 – 16 %. Postopek z EmSlimom ne zahteva anestezije, rezanja in ni neprijeten. V resnici lahko pacient sedi in se sprosti, medtem ko naprava opravi delo, ki ustreza več kot 20.000 nebolečim trebušnjakom ali počepom. En postopek traja samo 30 minut, okrevanje po postopku ni potrebno. Dva do tri postopki tedensko bi morali biti za večino ljudi dovolj za odličen rezultat. Običajno priporočamo štiri do šest postopkov.

EmSlim
Prej in potem
Prej in potem

Poleg tega je EmSlim izjemno učinkovit postopek, ki poteka v obdobju 10-14 dni, ne pa nekaj mesecev, in v dveh do štirih tednih “ustvari” čvrstejše trebušne mišice in napeto zadnjico. Zdaj je pravi čas, da se vzamemo v roke: zmanjšamo maščobe, si omislimo kakšno zanimivo vadbo na zraku (tudi hoja je dobra rešitev!), tu in tam obiščemo savno ter si privoščimo kakšno masažo in še tehnologija EmSlima je na naši strani.

Trenutno najdete napravo samo v Ljubljani, v salonu Laboratorium na Dunajski 101. Več informacij vam bodo prav gotovo dali po telefonu: 051 31 51 81 ali 041 679 780

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Priporočam! Že po tretji terapiji res čutim, kako so mišice, ki jih drugače težje natreniraš, bolj čvrste. res dober občutek. Čuti tudi že nekoliko bolj napeto zadnjico.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.