Moj izbor top kavbojk

Veste, kaj me navdušuje pri Tomu Tailorju? Razmerje med kakovostjo in ceno. Pred kratkim sem se pogovarjala s prijateljico, ki je velika oboževalka te znamke in pri njih kupuje praktično vse, predvsem pa kavbojke. Saj veste, kako je s kavbojkami: potrebuješ kar nekaj časa, da najdeš prave. Morda sem se tudi zato s prav velikim veseljem podala v to osebno avanturo: najti tri top Tom Tailor kavbojke, v katerih bi se počutila predvsem dobro. Najnovejša linija ponuja res veliko modelov, in verjemite ali ne, stanejo le od 39,99 €. Zelo malo denarja za top izdelek in zdaj vam bom razložila tudi, zakaj.

Foto: Zen

Najbrž veste, da nisem največja ljubiteljica super skinny modelov, deloma tudi zato, ker mi vedno lezejo dol, ali so tako oprijeti in neudobni, da se v njih počutim nelagodno. V resnici je vse skupaj povezano z elastičnostjo in s tem, koliko so kavbojke prilagodljive. Če začnem s prvim modelom, lahko povem, da so bile super mehke, udobne in zelo, zelo stretchy. Izbrala sem temno barvo zato, ker je tovrsten jeans nekoliko bolj eleganten in všeč mi je bila tudi dolžina: do gležnjev, kar je zame odlično, glede na to, da sem visoka 176 centimetrov.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Velika verjetnost je, da ste – karkoli delate in kjerkoli že ste – oblečeni v kavbojke. To ne preseneča, saj kavbojke sodijo med tiste kose, ki nikoli ne gredo iz mode. Zakaj so tako priljubljene? Razlogov je kar nekaj: izdelane so iz trpežnega materiala, so udobne in enostavne  za kombiniranje – in verjeli ali ne, tudi če nimate ravno manekenske postave, ste v njih vedno videti v trendu. Drugi model, ki sem ga izbrala, je svetel. V resnici bi se težko odločila za svetle kavbojke skoraj sredi zime, a ta model je res poseben: udoben, v ravno pravem odtenku modre, (ponovno) dovolj dolg in z visokim pasom.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

S tretjim modelom sem se najbolj zabavala, saj sem iskala boyfriend model in kje sem ga našla? Na moškm Tom Tailor oddelku! Gre za najmanjšo moško številko in res je bila brezhibna! Sem navdušena nad mehkobo, žepi, dolžino in barvo. Te kavbojke so super lahke in prav narejene zame. Razmišljala sem celo o številki več, saj mi je všeč, da izgledajo malo baggy, a sem se na koncu kar pravilno odločila. Vsi trije izbrani modeli so me prepričali, te pa imajo v mojem srcu prav posebno mesto.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kavbojke zelo rada nosim, tako kot vse ženske. In všeč mi je, da so z navadno belo bluzo tako noro brezhibne, da boljše kombinacije že skoraj ni!

PS: Ker bo katero prav gotovo zanimalo, od kod so ostali kosi, no, vse je Tom Tailor.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
 1. Pozdravljena, Lorrela,
  Super izbor ste naredili. Vse troje kavbojk Vam zelo lepo pristoji.
  Mi poveste prosim, kako se imenujeta prva dva modela kavbojk? Da se bom lažje znašla v njihovi trgovini…
  Lep pozdrav, Barbara

  1. Draga Barbara, mislim, da nimajo imen, so pa bile te skinny, torej prve in druge, edina dva zelo svetla in zelo temna modela. Po mojem bodo v trgovini točno vedeli! Maham in lep dan…

  1. He he, ni problema, se večkrat zgodi, pač zapleteno ime 🙂 A če kdaj to omenim mami pravi, da je takrat razmišljala tudi o Raffaelli, tako da ne vem, kaj je bolj komplicirano! 🙂

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.