Trendi ideje za novo barvo las

Pomlad prinaša veliko sprememb in tukaj ni govora le o lepšem vremenu, ampak modnih ter lepotnih smernicah, ki nam ponujajo priložnost za eksperimentiranje. Lepotni strokovnjaki napovedujejo različne trende na področju novih oblik pričeske, barv pa tudi lasnih dodatkov, ki so še vedno must have. Med novimi barvami je paleta izredno široka; najopaznejši trend je velika priljubljenost rdečih ter oranžnih tonov. Ti lahko dodajo popestritev v obliki pramenov ali pa greste korak dlje in si omislite novo ognjeno barvo po celotni dolžini las. Tudi svetlolaske boste prišle na svoj račun; tokrat je v igri pepelnato sivkasta blond barva. Ta je izredno lepa, a zahteva veliko dodatne nege, da bo las nazadnje izgledal zdrav.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Vam prevelike spremembe ne dišijo najbolj? Seveda se tudi za vas nekaj najde in prvi trend na področju barv napoveduje, da bodo IN prameni v karamelni barvi. Ti pridejo najlepše do izraza pri nekoliko temnejših laseh, saj jim dodajo dimenzijo, ki velikokrat manjka. Lasje bodo na ta način izgledali bolj igirivi, razgibani in topli toni bodo dodali svežino vašemu obrazu. Naslednji lasni trend je pa čista novost na trenutnem trgu. Če smo se lani izogibale preveč opaznemu narastku, je to pomlad zgodba čisto drugačna. Zelo zaželeni so bolj opazni narastki, ki so jih strokovnjaki poimenovali shadow root. Omislite si torej barvo, ki bo pasala na že vašo obstoječo in si pobarvajte le narastek. A pazite, da se bodo barve med seboj lepo prelivale, brez ostrih linij.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Še zadnja dva trenda za ljubiteljice zelo opaznih lepotnih trendov. Mavrični lasje so še vedno prisotni med fashionistkami po vsem svetu. To pomlad je v centru pozornosti vijolična v vsej svoji lepoti in različnih odtenkih. Od zelo svetle, pastelne do bolj intenzivne, vijolični lasje so brez dvoma lepi, a zahtevajo veliko nege, saj se barva zelo hitro spira. Pa še zadnji trend, ki so ga vzljubile zvezdnice, kot je pevka Demi Lovato. Must have  so pobarvane neon konice. Neon rumena, zelena in pink prevladujejo in ta pristaja na različne dolžine las. Poseben moment pa bo imela tovrstna pričeska s kratkim pažem.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.