Spomladanski čevlji so super barviti

Pomlad je za vogalom, vsaj tako pravijo modni navdušenci. In seveda prihajajo barve, intenzivne, briljantne ali pastelne. Slednje bodo obarvale oblačila in tudi modne dodatke, kot so denimo čevlji, pasovi, klobuki in torbice. Seveda smo vse že čisto navdušene, sploh te dni, ko so izložbe polne lepega, in dodatki nas pridno čakajo. V tej zgodbi imajo posebno vlogo barviti čevlji, ki so lahko nizki, srednje visoki ali s peto. Vsaka bo našla kaj zase.

Vir: Pinterest
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Pinterest
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass

Za dolge dneve in udoben korak bodo na voljo udobne in modne superge oziroma ’casual sneakers’ z raznovrstnimi barvnimi dodatki, potiski, našitki in bleščicami. Športna obutev bo zaznamovana tudi s tako imenovanim mrežastim tkanjem, ki omogoča, da naše noge resnično dihajo, veliko izbire bo tudi med supergami z ravnim debelim podplatom, ki bo letošnjo pomlad zelo iskan trend. Če slučajno prisegate na čiste linije in variacije čevljev, boste na svoj račun prišle tudi ve, saj so tukaj zelo sveže in sočne pastelne barve, ki se pomikajo proti letos najbolj trendi zlatim odtenkom. Močne in žive barve v odtenkih ciklamne, modre in rumene pa bodo kraljevale na sandalih in salonarjih, ki bodo na voljo tako z ozkimi kot kvadratnimi petami.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Pinterest
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass

Znova se bodo vrnile še balerinke, o katerih sem pred kratkim že pisala. No, najbrž je tako, da ne bodo šle nikoli iz mode, tako kot sandali in polsandali; vsega bo na pretek. Tudi pri moških bo izbor pester − od supergic ’do slip on’ obutve, in seveda natikačev za tiste najbolj vroče dni. V sezoni 2020 so svetovno priznani oblikovalci dali poudarek na praktičnost, zaradi česar bo naš korak še udobnejši. Tako kot postaja moda ravno prav športna in primerna tudi za prosti čas, tako prihajajo uniseks modeli čevljev, primerni tako za ženske kot moške. Naši najljubši topli meseci se tako že pripravljajo, da potrkajo na vaša vrata, vi pa jim naredite prostor, predvsem v omari za čevlje!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.