Še vedno aktualne: črne kopalke

Čeprav nam letošnja kopalna moda ponuja ogromno vzorcev, barv in rož, so črne kopalke must have in prav gotovo kos, ki ga moramo imeti. Enodelne ali dvodelne so še vedno dovolj sofisticirane zato, da na plaži paradiramo v vsej svoji lepoti in se prepustimo sončnim žarkom. Preproste, vendar nikoli dolgočasne, črne kopalke doživljajo tudi letos svoj trenutek in ostajajo popolne.

Calzedonia
Hunza G via Netaporter
Marysia via Netaporter
Twinset
Twinset
Eres via Netaporter

Kako jih kombiniramo

Nedvomno z zlatim nakitom in četudi je nakit na plaži zahteven takrat, ko gremo v vodo, si lahko omislimo samo verižico z obeskom, ki je letos tako aktualna, in zelo lepo dopolnimo videz. Potem so tukaj še rute in parei za okoli pasu, z resicami ali čipko, za res sofisticiran videz.

Dvodelne ali enodelne

Ni razlike, bolj je odvisno od vašega osebnega okusa. Opažam pa, da ostajajo črne kopalke dokaj enostavne, brez pretiranih dodatkov, pač črne, ampak so vseeno lepe in zanimive. Če ste za dvodelne, lahko poskusite z visokim pasom, enodelne pa so prav tako rahlo retro, saj naredijo tudi lepo postavo.

Anemone via Netaporter
Eres via Netaporter
Skin via Netaporter
Marysia via Netaporter
Twinset
Norma Kamali via Netaporter
Tory Burch via Netaporter

Črne kopalke optično ožijo

Res je, črne kopalke nas naredijo vitkejše in so najbrž tudi zato še vedno tako priljubljene. Videla sem izredno lepe modele tudi z belim dodatkom, denimo pentlja pri vratu, ali celo kombinacija med zgornjim in spodnjim delom tako, da je eden črn in drugi bel. Malo poglejte, saj so črne kopalke res dobra investicija in jih boste vedno nosile.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.