V barvah sončnega zahoda

Živahne barve to toplo sezono navdušujejo fashionistke po vsem svetu. V igri so različni odtenki, med najbolj zaželenimi pa so tople barve, ki spominjajo na sončni zahod. Tovrstni odtenki so morda na prvi pogled težki za nošenje, a s pravimi modnimi kosi in nekaj samozavesti jih boste brez skrbi modno skombinirale. Vsi odtenki roza, rdeče, oranžne pa tudi rumene bodo tisti must have izbor, ki bo poskrbel za waw faktor. Obleka je tisti kos v poletni garderobi, ki ne sme manjkati. Ta hip so modne široke, sproščene obleke, različnih dolžin, od krajših do maxi, dolgih. Detajli, ki jih spremljajo, so napihnjeni rokavi in naborki. Te lahko nosite na sandale ali pa na športne copate, za posebne priložnosti pa seveda na visoke pete, priporočamo bolj minimalistične dizajne.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Zelo lepi so tudi matchy-matchy kompleti, bodisi kratke hlače in blazer, ki izpadejo izredno šik. Pa tudi navadna T majica in spodnji del hlač, ta je lahko širok culottes model, ki je ohlapen kroj hlač. Če ste le za detajl tako intenzivnega odtenka, si omislite le en modni kos, ostali modni dodatki ali oblačila pa naj bodo v nevtralnih odtenkih.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Ljubiteljice barv pa se lahko poigrate tudi z mešanjem različnih barv. Torej omislite si zgornji del v na primer pink odtenku in spodnji v rdečem. Ali pa rumeno obleko in oranžno torbico, ki bo poskrbela za barvno ravnovesje. Tovrsten trend lahko preizkusite tudi v kopalni modi, saj bodo živahni odtenki lepo poudarile vašo polt. Na trgu je kar nekaj dvodelnih in enodelnih kopalk v roza, oranžni, rdeči ali rumeni barvi. Tudi potiski pridejo v poštev, vendar naj bodo čim bolj preprosti, saj je barva tista, ki naj bo v središču pozornosti.

vir: MDS Stripes:
vir: Chloe
vir: Nanushka
vir: OYE Swimwear
vir: Casasola
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.