Še vedno je tu verižni nakit

Topla sezona to leto prinaša kar nekaj modnih zanimivosti, a hkrati razkriva, kako zelo smo v zadnjem času posvojile določene trende, od katerih se preprosto ne znamo ločiti. Naj gre za oblačila, kot so barviti kostimi, boho obleke ali pa široke hlače z visokim pasom, modne dodatke, kot so blazinaste in pletene torbe, mules petke in minimalistični sandali ali pa nenazadnje tudi nakit, kjer se zagotovo opazi popularnost verižnega elementa. Slednjega torej tudi to pomlad in poletje najdemo povsod, a zagotovo ostajajo najpomembnejše prav verižice in uhani, tisti veliki, opazni in zato nedvomno statement kosi.

Pinterest
Pinterest

Kot že rečeno gre tu vsekakor za opazne, precej izrazite kose nakita, ki pogosto vplivajo na celoten look, zato to pač ni nakit, ki ga lahko brez premisleka nadenemo kadarkoli in ob katerikoli priložnosti. V ospredju ostaja masiven verižni nakit v zlati, ki pa se mu te tople mesece pridružujejo tudi druge zanimive barve, kot so recimo bela, zelena, modra ali pink. V kolikor se odločamo za tovrstne kose nakita, potem v mislih ohranimo retro stajling ideje, sploh so tu zaželena pretekla sedemdeseta, osemdeseta in devetdeseta, torej z veliko pridiha moške garderobe, minimalizma in po drugi strani veliko kiča, vzorcev in drznih krojev.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Verižni detajl pa ne ostaja zgolj pri nakitu, saj ga že nekaj sezon zapored videvamo tudi pri klasikah, kot so ročaji torbic, naramnice, ali pa pri obutvi, sploh pri mules petah, pa tudi pri ostalih dodatkih, letos predvsem pri sončnih očalih. Skratka, to je detajl s karakterjem, kar pomeni, da bo naši podobi nedvomno prispeval veliko drznosti, v poletnih dneh sploh pri kopalni modi.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.