Elegantne fige za vse priložnosti

Noro všeč so mi in me vedno spominjajo na poroko, čeprav gre seveda za pričesko, ki ni le slavnostna, lahko je prav vsakdanja. Edini problem je (no, to je problem pri vseh pričeskah), da je najlepša takrat, ko je bogata, z veliko las, četudi ne ravno pospravljenih, zato imamo dve opciji: ali nas je mati narava naravno obdarila, ali dodamo nekaj umetnih las, gobico, natupiramo, skratka se znajdemo. Niso pa vse fige enake, nekatere delujejo bolj športno, druge zelo elegantno, v mojih očeh pa so prav vse lepe.

Nizka figa

Nedvomno je najbolj elegantna od vseh. Nosimo jo torej 365 dni v letu, izjema je šport, ker v tem primeru ne bo primerna. Mehka je res čudovita, mora izgledati prav naravno in nonšalatno, včasih tudi s pomočjo kite, saj jo lahko pletemo na različne načine.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Visoka figa

Zelo spominja na 90. let ain je najlepša takrat, ko imamo nekaj frufru-ja ali pustimo nekaj prostih pramen. Nekateri jo nosijo zategnjeno, drugi zelo mehko, ponovno je odvisno od kvalitete las: če jih je veliko, je izvedljivo vse, če imamo malo las, potem je tako, da visoka figa izhaja iz čopa in ne bo tako bogata. Vseeno ji lahko dodamo kaj nežnega in romantičnega, kot je denimo pentlja, tudi žametna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Figa s kito

Še bolj sofisticirana in hkrati ena izmed najbolj priljubljenih zapletenih pričesk, denimo za poroko, slavnostno večerjo ali kaj pomembnega. Meni je zelo všeč, sploh če je kita mehko pletena ali gre za ribjo kost, sicer dejansko potrebuje več spretnosti, kar pomeni, da je včasih kar dobro, če vprašamo frizerja za pomoč.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Super mehka figa

Za vse ljubiteljice romantike in pričesk, ki spominjajo na viktorijansko obdobje. Mehka figa je najlepša takrat, ko imamo valovite lase, saj tako tudi najlepše stoji. Če nimamo naravnih kodrov, nič zato, lase najprej nakodramo, jih razčesemo, naredimo figo in potem jo dobro fiksiramo z lakom. Tudi v tem primeru velja, da lahko prameni kar uidejo, nič narobe.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Banana ali french twist

Z banano skočimo v preteklost, morda lahko rečemo, da gre za pričesko, ki zna postarati, a spet je odvisno od tega, kako jo nosimo, kakšen je obraz, ali imamo na pričeski kakšen dodatek in seveda katero obleko smo izbrali. Gre za gladko pričesko, ki je speta nizko na glavi, običajno je prav vse na svojem mestu in je super, če imamo naravno gladke lase.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.