Spomladanska obleka na pet načinov

Veste kaj mi je pri sodobni modi najbolj všeč? Da je predvsem uporabna. Poletne stvari postanejo zimske takrat, ko jim dodamo jopo, jakno ali plašč, kar pomeni, da je prav zdaj čas, da iz omare potegnemo vse tiste “ta lepe” obleke in jih takoj začnemo nositi. Plastenje, drage moje, plastenje vedno rešuje vse! In tukaj je odličen primer spomladanske obleke in pet načinov, kako jo lahko nosimo.

  1. Samo obleka

Seveda drži, da je že zgolj obleka super lepa in prav gotovo pridejo dnevi, ko jo lahko nosimo samostojno. Izberemo samo primerno obutev in hop, smo pripravljene za vsako priložnost.

Vir: Pinterest

2. Dodamo daljšo srajco

In pazimo pri dolžini srajce zato, ker ne sme biti prekratka ali predolga, čeprav bi bila lahko tudi dolga, kot je obleka. Rezultat je zelo nonšalanten, a še vedno šik (sploh če si upamo staviti na kontraste, kot v tem primeru: rože in črte). Pa še zeblo nas ne bo.

Vir: Pinterest

3. Dodamo pletenino

Pleten pulover bo podaril občutek krila, torej se obleka spremeni v krilo in spet imamo novo podobo. Nasvet: pulover ne sme biti predolg, super je, če je nekje do pasu in tudi ne preveč ohlapen.

Vir: Pinterest

4. Dodamo nekaj pod obleko

Običajno je to puli in to je tudi super kombinacija ter rešitev za takrat, ko je zunaj hladno. Lahko si omislimo tudi mat hlačne nogavice. Rezultat je zelo lep, a pozor na tkanino: če je obleka zelo lahka, potem raje ne.

Vir: Pinterest

5. Srajca ali jakna iz jeansa

Če gre za srajco, jo v sprednjem delu zavežemo, kot na sliki, rezultat je res šik. Jakna iz jeansa bi prav tako dobro delovala, podobno tudi usnjena. Pomembna je skladnost dodatkov: kot vidite je v tem primeru obutev svetla.

Vir: Pinterest
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.