Še vedno veliko jeansa

Verjetno je tako, da ga ne bomo nikoli site. Jeans je krojil zgodovino mode, je praktičen, udoben, lep in danes primeren za več priložnosti. Če smo ga včasih nosile le za prosti čas, je danes pravzaprav postal ključni element dobrega stajlinga. Na voljo je toliko različnih modelov kavbojk, da vsaka dobesedno mora najti tistega, ki ji najbolje pristaja. Nove oblike so krajše in širše, svetel jeans pa je tisti, ki je preplavil police.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

A ne gre le za kavbojke, daleč od tega. Tukaj so tudi krila, bodisi mini ali midi, obleke z gumbi in seveda kombinezoni, ki ostajajo ljubki ter mladostni. Včasih so bili le kos za nosečnice in male otroke, zdaj pa so izgubili ta sloves in znajo biti ne le zanimivi, temveč tudi dovršeni v svoji brezhibnosti. In da, so zelo udobni. Jakna iz jeansa je kos, ki ga preprosto moramo imeti, četudi ves čas leži na zadnjem sedežu avta. Pač pride prav takrat, ko najmanj pričakujete, kar je njen čar.

Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter
Vir: Netaporter

Poletje je čas za kratke hlače, ki ni nujno, da so skrajno kratke, saj se lahko odločite tudi za bermuda model, ki je daljši in širši. Glede na to, da so v zraku tudi špagarice, gre za modno kombinacijo, ki je zmagovalna. Najbrž vas zanima, kako je z jeansom jeseni … Ga je na pretek! Nisem prepričana, da bo zelo temen, saj so 80. in 90. leta še vedno aktualna. Se spomnite, kako smo bile oblečene takrat? Svetlo, svetlo in še enkrat svetlo. No, ponovno smo tam!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.