Sedaj ni čas za dolgočasne najlonke

V zimskem času ob kombinaciji s krili, oblekami pa tudi krajšimi hlačami posežemo po hlačnih nogavicah oziroma najlonkah. Te nas brez dvoma ščitijo proti mrazu, dodajo pa tudi posebno modno noto videzu. Pozabite na dolgočasne bež (kožne) najlonke to mrzlo sezono in posezite po naslednjih zanimivih modelih, ki bodo popestrili vaš videz. Najlepše so kombinacije temnejših z raznimi potiski, od pikic, črt do karo vzorca in ostalih, ki veljajo za klasiko, ki ne razočara. Na drugi strani so bolj trendi potiski na najlonkah, kot je na primer živalski vzorček geparda, ki ga lahko najdemo pri številnih modnih znamkah, kot so Calzedonia, H&M, Asos in še bi lahko naštevali.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ta hip pa je mogoče opaziti, da se logomanija nadaljuje tudi na tem področju. Gucci je tovrstni trend obrnil sebi v prid in najlonke s potiskom Gucci so ene najbolj zaželenih med trendsetterji. Te pridejo zelo lepo do izraza na bolj preprostih modnih kombinacijah in ravno logo najlonke dajo kanček zanimivega faktorja. Če si želite dizajnerskih najlonk po bolj ugodni ceni (saj, roko na srce, ne glede na ceno se te lahko hitro uničijo), je rešitev v sodelovanju velikega oblikovalca Giambattiste Vallija z znamko H&M. Ta v kolekciji ponuja tudi najlonke z napisom, za katere ni potrebno odšteti gore denarja.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Pri izbiranju idealne kombinacije z najlonkami imejte v mislih, da so te že same po sebi statement kos in naj bodo ostali kosi oblačila čim bolj preprosti. Lepo ženstveno noto dodajo hlačnemu kostimu s krajšimi hlačami ali pa pod raztrganim jeansom, ko vzorček na najlonkah le kuka izpod hlač. Najlonke s potiskom pa bodo popestrile še tako osnoven kos, kot je mala črna oblekica, zato naj bo modno kombiniranje prava zabava.

Dolce & Gabbana
Wolford
Gucci
GIAMBATTISTA VALLI x H&M
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.