Več strukturiranih kosov, tudi pozimi

Kljub temu, da je tokratna zima na plano potegnila kar nekaj kičastih kosov, ki bi jih lahko prej kot hladni prisodili topli ali celo vroči sezoni, pa ostaja dejstvo, da se vse več žensk zateka k precej bolj monokromatskim videzom, sploh k tistim, ki dišijo po preteklih 70., 80. in 90. In ravno tu v igro stopijo predvsem kroji in sama struktura oblačil, ki v še tako umirjenih, nevtralnih odtenkih poskrbijo, da kos postane že na prvi pogled zanimiv in dodelan. Te mesece zato stavimo na tovrsten look, ki ob sebi v resnici ne potrebuje veliko, zgolj zanimiv par gležnjarjev ali škornjev ter topel vrhnji kos in morda še vpadljivo torbico za piko na i.

Each Other
Each Other
Each Other
Each Other
Each Other
Each Other

Strukturiranost oblačil pogosto prinaša statement kose, okoli katerih gradimo celoten look. Tu seveda ne gre za intenzivnost barve (lahko tudi) ali morda za razgibanost vzorcev, temveč gre za zanimive, dodelane linije in samo sestavo oblačil, kjer je že na prvi pogled povsem jasno, da je to delo premišljenega in večkrat tudi precej nadarjenega uma in seveda šiviljskih rok. To zimo predlagam, da se znova osredotočimo na kostime in blazerje, na srajce in dolge obleke, pa tudi na krila in hlače z visokim pasom. Prav posebno mesto v svoji omari namenimo strukturiranim kombinezonom, ki že sami po sebi delujejo izredno kul, sploh pa modni postanejo takrat, ko so izdelani iz usnja ali jeansa.

Each Other
Each Other
Each Other
Each Other
Each Other
Each Other

Štejejo tudi detajli, vse od gumbov in velikih zaponk pa do asimetrije in raznoraznih pregibov, naborkov in razporkov. V kolikor jim dodamo še odtenke, ki jih predpisuje leto 2020, potem imamo kos, ki ga bomo lahko nedvomno nosile vse tja do decembra in še dlje.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.