Sedem belih outfitov za poletne dni

Najbrž ste opazile, da poletna barva zelo zaznamuje poletne dni in je tista, ki jo največ videvamo takrat, ko je zunaj zelo toplo. Razlog je enostaven: nas ohranja sveže in deluje brezhibno, povrh vsega je tudi zelo elegantna. Če se za junij, julij in avgust odločite za belo od glave do peta, prav gotovo ne boste zgrešile in ta trend se lahko nadaljuje tudi septembra. Sicer osebno meni, da zna biti celo zima v beli barvi izredno šik, vem pa tudi, da se takrat malo žensk odloči za to barvo, ker je zelo občutljiva. Danes sem za vas izbrala sedem belih outfitov za takojšnjo uporabo.

Bela bluza

Lahko je zelo boemska in romantična, lahko pa je tudi zelo preprosta in enostavna. Izbira je torej vaša. Gre pa za kos, ki ga boste vedno veliko nosile in vam bo podaril ogromno zadovoljstva.

Vir: Pinterest

Bela čipka

Čipka je tako ali drugače modna, na beli podlagi pa najbolj pride do izraza. To se zgodi predvsem poleti, ko si lahko privoščite ogromno kosov z belo čipko in ste tako še bolj privlačne. Obleka ali bluza, vse pride prav.

Vir: Pinterest

Bele crop hlače

Enostavne, bombažne in zelo uporabne. Lepe so s supergami, sandali ali visokimi petami. Nosile jih boste veliko in imajo to prednost, da so primerne za vse priložnosti. Podobno kot kavbojke!

Vir: Pinterest

Bela obleka

Ima isto vlogo kot mala črna, le da je bela. O njej smo veliko pisali in zdaj že veste, da jo morate imeti. Dolžina naj bo midi ali maxi in čim bolj preprosta zato, da jo lahko nadgradite z dobrim nakitom.

Vir: Pinterest

Bel kombinezon

Zelo udoben in seksi, ampak je še vedno tako, da ga premalo nosimo. Najbrž imamo do kombinezonov kar nekaj predsodkov, v resnici pa so zelo lepi in še vedno delujejo novo, kar mi je zelo všeč.

Vir: Pinterest

Bel komplet

Glede na to, da so kompleti tako v modi je bela barva tista, ki predstavlja idealno rešitev. Seveda je tako, da lahko komplet nosite tudi deljeno, lahko pa združite jakno in hlače in boste noro elegantne.

Vir: Pinterest

Bela T majica

Najbolj preprost kos in hkrati tisti, ki reši vse zagate. Bela T majica je nujna, tako kot dobre kavbojke. Poskrbite, da bo resnično bela in resnično nova, saj te majice žal niso večne in z leti postanejo nekoliko manj brezhibne.

Vir: Pinterest
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.