Šest top kosov za lepo jesen

Vsaka sezona ima svoj čar in jesen ni izjema. Čeprav ljubim poletje, je že tako, da se tudi jeseni zelo veselim, saj prinaša kar nekaj novosti, spremembe, navdihujočo naravo in zelo lepo garderobo. Prav zdaj smo v mesecu med poletjem in hladnejšo sezono, še nekaj dni dežja in temperature se bodo dobro spustile, me pa bomo iz omare potegnile nekoliko toplejše kose. Z mislimi na dopust in dneve, ki smo jih preživele na plaži, danes izbiram top šest kosov za jesen, najbolj barvito sezono v letu.

Mornarski slog in majica na črte

Čeprav ga vsaka izmed nas interpretira po svoje, je že tako, da je majica na črte brezčasna in je vedno pravi trenutek zanjo. Pod temno modrim blazerjem, z belimi hlačami ali kavbojkami, zdaj ima dolg rokav in je bombažna. Super rešitev za dnevne priložnosti.

Vir: Stories

Lepa pletenina

Zdaj jih je res toliko, da ni več enostavno izbrati. Ali pa, odvisno od ženske. Osebno so mi zelo ljube tiste, ki imajo posebne rokave, morda nekaj čipk, kakšen nepričakovan detajl in če so svetle, toliko bolje. Nikar ne pozabite na volančke, ker so vedno z nami!

Vir: Stories

Karo vzorec

Zdaj prihaja njegov trenutek, ki bo trajal do marca, zato kar pogumno. Všeč mi je na rjavi podlagi, a tudi kombinacija s svetlo modro zna biti zelo zanimiva. Must have kos: blazer, ki je čudovit tudi z navadnimi kavbojkami in zna spremeniti vse.

Vir: Stories

Večja torba

Sama paradiram s svojo Tory Burch, ki ji ostajam zvesta do groba. In medtem ko načrtujem nov nakup, že vem, da bo naslednja čokoladna. Všeč mi je tudi imitacija krokodilje kože, zelo šik in klasična, malo po bon tonu, a ravno prav, da izgledamo še vedno mladostne.

Vir: Stories

Mokasinke

Nisem njihova največja ljubiteljica, a imajo svoj čar. Ko prihajajo mrzli dnevi, so primernejše od balerink, je pa morda tako, da potrebujemo malo več iskanja, preden najdemo prave. Črne ali rjave? Oboje, saj jih načeloma nosimo s hlačami. Všeč mi je ta moški dodatek na ženski nogi.

Vir: Stories

Svetla jopa

In tukaj res stavim na romantiko, lep kroj, mehko pletenino, kite, večnost jope, ki nam lahko dela družbo leta in leta. Seveda je vse odvisno od volne in tega, koliko jo bomo nosili, a zna biti super hvaležna in ravno prav topla, da nas pridno objame.

Vir: Stories
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.