Skandinavske ženske so znane po svojem brezčasnem in minimalističnem pristopu k lepoti. To se odraža tudi v njihovi manikiri, ki je preprosta, a izjemno elegantna. Če se sprašujete, na kakšno manikiro prisegajo Skandinavke, vas bomo popeljali skozi najpogostejše trende in pristope. Kromirane nohte lahko opazimo na mnogih Skandinavkah, saj dodajo pridih modernosti in elegance. Trend vključuje uporabo kroma ali ogledalnih pigmentov, ki ustvarijo sijajen in odsevajoč učinek na nohtih. Kromirani nohti so lahko v različnih odtenkih, a najpogosteje prevladujejo kovinski sivi in zlati odtenki.

Mlečni odtenki laka za nohte so klasična izbira, ki je zelo priljubljena. Vključujejo nežne rožnate, bež in bledo roza barve. Takšni odtenki dodajo nohtom svežino in naraven videz ter se odlično podajo minimalističnemu skandinavskemu slogu. Francoska manikira ostaja stalnica v svetu nege nohtov in je priljubljena tudi med Skandinavkami. Brezčasen pristop, pri katerem so nohti pobarvani z nevtralnim odtenkom, na konici nohta pa je bela črta. Francoska manikira je brezčasna, elegantna in se prilega skoraj vsaki priložnosti.

Svetlo roza in temno rjava sta dva odtenka lakov za nohte, ki ju Skandinavke rade uporabljajo za manikiro. Svetlo roza dodaja nežnost in svežino, medtem ko temno rjava ustvarja topel in zemeljski videz. Svetli odtenki roza so bolj priljubljeni v topli sezoni, kot sta pomlad in poletje, rjavo manikiro pa Skandinavke raje izberejo jeseni in pozimi.

Skandinavke imajo radi preproste oblike nohtov, ki se prilegajo njihovemu vsakodnevnemu življenju. Kratek in kvadraten slog nohtov je zelo priljubljen, saj je praktičen in enostaven za vzdrževanje. Na drugi strani pa se nekatere odločijo za dolge nohte v obliki mandlja, ki dodajo nekoliko dramatičnosti.

Komentiraj