Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Prehodno obdobje je ponavadi idealen čas za nekatere outfit ideje, ki jih drugače ne bi nosile, a jim v tem primeru muhasto vreme, ki stalno niha med vročim soncem in hladnim dežjem, ponuja odlično podlago. Predvsem gre tu za kombinacije debelih kosov, kot so na primer pletenine ali jakne, ter lahkotnejših, kot so tanke obleke, crop topi oziroma kratke hlače. Tokratni jesenski meseci ponovno obetajo kar nekaj tistih trendov, ki smo jih imele moč dodobra spoznati že lani ali celo predlani. Ponovno jih bomo prilagodile povsem po svoje, seveda odvisno od aktualnih barv, potiskov, krojev in materialov. Mednje zagotovo sodijo tudi slip obleke, ki jih bomo tudi tokrat najraje nosile v družbi T majic.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira. Med materiali slip oblek bodo tudi tokrat v ospredju svilene in žametne, v bogatih tonih, kot so rdeča, modra ali zelena, nikoli pa ne bomo zgrešile s črno.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

T majico lahko tudi menjamo, to sezono predvsem s topi in srajcami z napihnjenimi rokavi, ki na plano potegnejo še več ženstvenosti. V kolikor ciljamo na super prefinjenost, pa je v tem primeru must have slip obleka v kombinaciji s prosojno, čipkasto bluzo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.