Spet nas razveseljujejo napihnjeni rokavi

Prav tako kot dolge boho obleke. Ali pa zabavne, retro hlače na zvonec. Napihnjeni rokavi zopet osvajajo tople mesece, z nami pa tudi letos ostajajo v različnih vlogah, od povsem sproščenih, dnevnih pa vse do zelo prefinjenih, večernih. Tudi v tem primeru se ne bomo izognile pridihu preteklih 70. ali 90., najboljši kompliment takšnim rokavom pa so nedvomno cvetlični potiski, ki se jim večkrat pridružujejo še črte, karo vzorec ali preproste pikice. Pa vendar so najboljši odgovor enobarvne izbire, te mesece sploh odtenki rumene, bele, modre in rjave.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ravno toliko, kot so to pomlad in poletje spet modna krila in obleke z lesenimi gumbi, so prav toliko skoraj obvezni tudi napihnjeni rokavi. Poleg oblek in topov se pojavljajo celo na jaknah, blazerjih in trenčih, kjer pa seveda s celotno podobo ciljamo na opaznost in statement look. Osebno takšne rokave obožujem v daljši različici, na primer pri svileni, skoraj prosojni bluzi v svetlih in super romantičnih tonih, prav prikupni pa znajo biti tudi krajši modeli, sploh takrat, ko jih združimo z overall hlačami ali še bolje, krilom z naramnicami.

Pinterest
Pinterest
Pinterest

Ena najboljših obutev, ki jih lahko dodamo h takšnemu stilu, so seveda espadrile, saj vse skupaj dobi povsem naravno, boho podobo, za vrhunec takšnega outfita pa zraven seveda ne smejo manjkati še pletena torba, slamnat klobuk ter veliki uhani. In ker se to toplo sezono zelo glasno govori o kratkih hlačah in podeželskem oziroma safari izgledu, naj bodo napihnjeni rokavi pogosto vključeni tudi v ta modni kontekst. No, ja, ne glede na izbran outfit ne pozabimo še na ključne lepotne detajle, torej predvsem negovane lase, ki jih prevežemo s svileno rutko, čutne ustnice ter pastelne nohte.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.