Spletne trgovine znanih blogerk

Spletne trgovine rastejo kot gobe po dežju in tako so trendi oblačila ter modni dodatki dostopni vsem le s klikom računalniške miške. Pester izbor ponuja različne modne kose za vsak okus, stil in tip postave. Svojo dizajnersko žilico so preizkusile tudi številne modne blogerke in tukaj je spisek štirih zelo različnih, ki jih morda še ne poznate. Prva na seznamu je modna znamka Ivyrevel blogerke Kenze Zouiten Subosic. Na spletni strani Ivyrevel lahko najdete različna oblačila, od ženstvenih oblek, statement jaken in trendi jeans hlač. Pohvali pa se lahko tudi z zelo lepo kolekcijo kopalk za to poletje.

vir: www.ivyrevel.com
vir: www.ivyrevel.com
vir: www.ivyrevel.com

Druga na seznamu je modna znamka blogerke Matilde Djerf, ki je svojo znamko poimenovala kar Djerf Avenue. Njene kolekcije so razprodane v trenutku, kar pokaže, kako njeni privrženci komaj čakajo nove kose. Oblačila na njeni spletni strani so minimalistična in zelo enostavna za kombiniranje. Če iščete lepe basic kose, je njena spletna trgovina prva izbira za vas.

vir: www.djerfavenue.com
vir: www.djerfavenue.com
vir: www.djerfavenue.com

Valeria Lipovetsky še ni dopolnila 30 let pa je že ena najbolj prepoznavnih blogerk, ima tudi zelo priljubljen Youtube kanal, število sledilcev na Instagramu je vsak dan večje, in spletno trgovino Leia, na kateri lahko najdete njena statement sončna očala ter nakit. Kvaliteta nakita, ki ga je oblikovala sama, je izjemna in dizajn je brezčasen. Valeriina estetika  bo všeč vsem, ki obožujete minimalističen videz in plastenje nakita.

vir: www.shopleia.com/

vir: www.shopleia.com/
vir: www.shopleia.com

Zadnja na spisku je znamka Attire the studio, blogerke Xenie Adonts. Oblačila na njeni spletni strani so mešanica elegantnih in vsakdanjih kosov. Od dolgih plaščev, svilenih srajc,  pletenin in do modnih blazerjev. Med brskanjem po spletnih trgovini lahko najdemo tudi zavihek transparency, kjer lahko točno vidimo, v katerih tovarnah so njena oblačila narejena in da so ta etična.

vir: www.attirethestudio.com
vir: www.attirethestudio.com
vir: www.attirethestudio.com
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.