Spomladanske rešitve za ženske z oblinami

Lahko bi ponovno napisala uvod na temo, da je pri nas prav gotovo premalo trgovin, ki ponujajo lepo modo za ženske z oblinami, vendar ne bom. O tem sem namreč že pisala in tudi ve ste mi že podale svoje mnenje. Osredotočila se bom raje na kose, ki bodo v tem trenutku poskrbeli, da boste prav blestele in izgledale vrhunsko, kljub temu, da imate kakšen kilogram več. Moda nam ponuja izobilje rož, barv, vzorcev, dolgih in podeželskih oblek, dodatkov za lase in veliko novega nakita, zato verjamem, da boste nad tem slogom navdušene. Za vas pa sem izbrala naslednje kose.

Drobni potiski

Veliki povečajo, majhni pa so pravi za vas. In letos je prav gotovo ogromno malih cvetlic, ki vas bodo navdušile! Vse deluje romantično, podeželsko in zelo uglajeno, sploh dolge obleke z gumbki (najdete jih v bombažni različici, tudi v H&M-u) in pa tiste z lahkimi, diskretnimi volančki. V modi so tudi matchy matchy kompleti, ne bojte se jih! In če se le da, kombinirajte z visokimi petami.

Violeta by Mango

Obleke na preklop

So res super izbira za vašo postavo, ker poudarijo dekolte. Pazite samo na dolžino, ker ne smejo biti prekratke. Mirno se poigrajte z barvami, color block je vedno dobra izbira zato, ker vas optično zoži.

Violeta by Mango

Dolge obleke

Tudi dolga obleka ima svoj čar, lahko je enobarvna ali s potiskom. Imejte krajše ali daljše rokave, lahko tudi rahlo napihnjene, pazite na kvaliteto materiala in bombaž je seveda na prvem mestu. Pas mora biti nujno poudarjen, nikar ne stavite na ravne oblike ali na tiste, krojene na A, sploh če je obleka dolga.

Vir: Pinterest

Rdeča šminka

Tudi make-up naredi svoje, rdeča šminka je sploh pika na i in je vedno v modi. S pomočjo dobrega make-upa lahko rešite marsikatero zagato, ker se bodo ljudje osredotočili na obraz in z navdušenjem občudovali lep make-up. Če ste za šminko, potem ne pretiravajte z očmi in obratno.

Violeta by Mango

Rahlo plastenje

Verjamem, da ste tudi ve za kratke hlače, pa se morda ne počutite. Lahko si omislite haljo čez hlače ali obleko z gumbki, vendar odpeto, ki bo prav tako delovala kot halja. Pomembno je, da se počutite dobro in suvereno, zato nima smisla, da oblečete kos, ki ga ne začutite. S plastenjem boste rešile marsikatero težavo.

Violeta by Mango

Kvadratni izrezi in rokavi

Odlična rešitev za tiste, ki imajo večje dekolteje in širša ramena. Tovrstne obleke in topi vam bodo dobro pristajali in navdušene boste nad končnim izgledom. Stavite na svetle barve in drobne potiske, upajte si več tudi s kakšno elegantno čipko, saj tega ni nikoli dovolj.

Vir: Pinterest

Kavbojke z višjim pasom

Naj ne bodo ekstremno visoke, ker potem niso za nikamor, a pas mora biti dovolj visok, da vas objame in omogoča normalno gibanje. Tudi barva je pomembna. Vračajo se svetle kavbojke, ki pa podarijo kakšen kilogram več, zato se raje odločite za temnejšo barvo, ker bo rezultat boljši. Če so rahlo elastične, je tudi dobro.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.