Kako podariti novo življenje stari obleki

Kar priznajte, koliko neuporabljenih oblek imate doma. In koliko takih, ki so morda še lepe, a ne več zanimive, ampak jih ne date stran zato, ker imajo zgodovino ali so morda stale celo premoženje. Tudi sama premorem kar nekaj takih kosov in zdi se mi prav žalostno, da nimajo več svojega življenja, hkrati pa jih nočem podariti. A z malo domišljije in dobre volje lahko naredimo veliko, predvsem si lahko omislimo novo podobo s staro obleko, in sicer tako, da nam postane ponovno všeč.

Vir: Pinterest

Izberite nove čevlje

Ker novi ali vsaj drugačni čevlji lahko naredijo veliko. Seveda s peto in v kolikor je obleka enobarvna, stavite tudi na kakšen potisk, bleščice, pentlje ali sandale, ki bodo poskrbeli, da bo vaša noga v njih še lepša. Tako ali drugače so dobri čevlji odlična investicija, torej naj vam ne bo nikoli žal novega nakupa.

Vir: Pinterest

Poskusite z blazerjem

Blazer običajno spremeni veliko, sploh v zgornjem delu telesa, poskrbi za novo formo in tudi barvo, če se boste z njo tudi poigrale. Teliran je odlična izbira in kar dobro je, če ostane odprt, ker deluje bolj lahkotno in mladostno.

Vir: Pinterest

Dodajte pas

Običajno je tanek boljša izbira. Lepo poudari obline, naredi mejo med zgornjim in spodnjim delom telesa, doda tudi kanček vzorca ali barve in da, spremeni obliko obleke. Če si torej želite na novo reinterpretirati staro obleko, je pas odlična stvar.

Vir: Pinterest

Poigrajte se z nakitom

Kot veste lahko nakit naredi veliko. Verižica ali ogrlica, večji uhani, prstan, vse pride prav. Lahko si omislite celo ovratnik iz biserov ali čipke, ki ga dodate in odstranite po želji. Vse to vam pride prav za novo podobo kosa, ki ima že svoja leta ali zgodovino.

Vir: Pinterest

Posvetujte se s šiviljo

Ker tudi šivilje niso tako noro drage, kot si mislite, pravzaprav naredijo veliko za zmeren denar. To se vam izplača, če imate denimo svileno obleko, ki je terjala nekaj denarja in jo je škoda odstraniti. Lahko najdete dobro idejo na Pinterestu in jo potem prilagodite. Magične roke šivilje vam bodo prav gotovo znale pomagati.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.