Oh, Meghan!

Veste, kaj, jaz sem njena oboževalka. In zdaj boste rekle, da je Kate pač Kate in tudi s tem se strinjam. Nočem izbrati, katera mi je najbolj všeč, ker sta mi v resnici prav obe, na svoj način. Meghan me zdaj navdušuje z oblekami in opravami za nosečnice, saj se zavedam, kako je to obdobje pravzaprav občutljivo, in upam, da se vse strinjate s tem, da postane takrat moda zelo bizarna. Marsikdaj je tako, da ponujene obleke niso za nikamor ali le za na njivo, a tja najbrž prav pogosto ne zaidemo.

Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz

In seveda ima Meghan svojega stilista, frizerja, maskerja, svetovalca, morda celo človeka, ki ji umiva zobe, a to še ne pomeni, da ima zato stil. Vendar to, kar vidim na fotografijah, govori prav o tem, da ima dekle prirojen okus za modo in zelo dobro pozna svoje telo. Navdušena sem nad njenim izborom in jo obožujem v visokih petah, ker vem, da sem jih tudi jaz tu in tam obula, obupala pa sem proti koncu nosečnosti, ko je moja noga kar rasla in zdelo se mi je, da sem s številke 40 prišla na 45, kar me je močno skrbelo. Ona pa paradira po svetu s super tankimi gležnji (kako ji zavidam!) in s tem pogledom srnice, ki odkrito pove, kako je srečna.

Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz

Ne zaznam sledi utrujenosti, slabe volje, nečimrnosti ali želje, da ne bi bila tam. Morda tu in tam pomisli, kje je kakšen stol in kdaj bo končno prilezla do postelje, a tega mi prav gotovo ne slutimo. Zdi se mi čudovita v svojih opravah, brezhibno naličena, s pravimi barvami in lasmi vedno na svojem mestu. Mimogrede, ste kdaj pomislile, da mora imeti v resnici afro frizuro? Točno to, torej glavo, polno kodrov in sploh ne upam pomisliti, koliko ur potrebujejo, da jih tako dobro ukrotijo. Fascinira me ta njena popolnost zato, ker jo je Harry potreboval in z njim tudi Anglija, da so lahko sprejeli dekle, ki je bilo na vseh možnih rdečih preprogah in se je fotografiralo v kopalkah. In kaj potem? Ljubezen je pač ljubezen.

Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz
Vir: www.fq.co.nz

Verjamem, da bo Meghan znala podariti marsikatero dobro idejo ženskam, ki so zdaj v sladkem pričakovanju in jih tu in tam prešine misel, da bi oblekle trenirko ali pajkice. Če bi bila sama zdaj noseča, bi šla naravnost do šivilje, kupila material, s seboj vzela njena slike in naročila copy paste obleke, deloma zato, ker bi jih nosila tudi kasneje, po rojstvu otroka, saj gre za kroje, ki s pomočjo pasu postanejo prav vsakdanji in zelo nosljivi. Poklanjam se njeni eleganci, ker je tako čudovito brezhibna in vedno na svojem mestu, in že slišim nekatere zagrenjene jezike, ki pravijo, da ne bo trajalo, da je Meghan le strastna ljubezen, ki bo kasneje ugasnila. Jaz pa si mislim: četudi ugasne, nam bo ta ženska podarila veliko lepih modnih trenutkov.

Vir: www.fq.co.nz
GettyImages
GettyImages
GettyImages
GettyImages
GettyImages

In naj bo tako še dolgo, dolgo, tudi ko bo dojenček zagledal luč sveta. Mimogrede: komaj čakam.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Meni je tudi všeč, izžareva okus, toplino in srčnost. S prijateljico , ki se poznava iz študentskih let, se v marsičem strinjava,, toda tukaj se razhajava. Meni se zdi, da prinaša neko svežino v tisto okolje. Bomo videli, kaj bo pokazal čas. Jaz ji želim vse najboljše.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.