Spomladanski čevlji v pastelnih barvah

Včasih gre le za detajl, vezalke, potisk, rob, drugič gre prav za pastelno barvo v celoti. V tem trenutku nam moda ponuja veliko pastelnih odtenkov in ta trend je prisoten tudi na področju čevljev. Roza, baby blue in rumena so na prestolu, a v resnici karkoli boste izbrale, boste v modi. Tovrstni modeli čevljev so super v kombinaciji z oblekami in midi krili, pa tudi z bolj elegantnimi hlačami. Če so vam te barve blizu, potem le stavite na torbice in pasove v istih odtenkih.

Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass
Vir: Mass

Mass ima tudi na spletu zelo dobro izbiro tovrstnih modelov. Gre predvsem za športne copate, ki pa zaživijo v svetlih tonih. Osebno sem tudi za salonarje, sandale in špagarice, ki jih bo poleti spet ogromno. Če vam je všeč plise, potem ste na konju, saj so vsi omenjeni modeli odlični s plisiranim krilom. Barve spominjajo na sorbet in sladoled, so dobesedno poletne in prinašajo veliko dobre volje. Za piko na i se le poigrajte z nakitom, naj vas vodijo mlečni kamni in zlata barva.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Pasteli so torej zelo aktualni, lahko pa se igrate tudi s kontrastnimi kombinacijami. Denimo roza čevlji in outfit v svetlo modri barvi, ali jeans in pastelna majica + kontrastni pastelni čevlji. Pri pastelih je čudovito prav to, vsi gredo skupaj in tako tvorijo zelo zanimivo celoto, ki dobesedno diši po poletju. Če pa ste v dvomu, jih lahko razbijete z belo barvo, ki ostaja njihova največja prijateljica.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V tej zgodbi imajo tudi balerinke zelo posebno mesto in zdaj prihaja njihova sezona. Ker, saj veste, roza in modre ni nikoli dovolj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.