Spomladanski trendi z modnih brvi

V pričakovanju pomladi lahko sanjamo o novih trendih, ki smo jih videli na modnih brveh vseh večjih modnih oblikovalcev. V ospredju so bili oversized modeli, ki jih bomo lahko nosile na sto in en način. Eden najbolj zaželenih modnih kosov so bile široke hlače, ki preprosto niso manjkale pri 3.1 Phillip Lim, Altuzarri, Gauchere, Ulli Johnson, Alberti Ferretti, The Row in še bi lahko naštevali. Takoj za njimi smo lahko opazili veliko priljubljenost oversized blazerjev kot statement kosa ali pa v matchy-matchy kombinaciji. Modne navdušenke je očaral komplet Dolce and Gabbana v jeans materialu in tega bomo brez dvoma še veliko videli.

Pomlad bo dobesedno zacvetela s pomočjo barv in modnih potiskov. Od rož Carolina Herrera, ki so krasile obleke različnih dolžin, do kara pri Prabal Gurung in Michaelu Korsu. Vsi oblikovalci pa so imeli skupno izbiro barv, ki ni bila nič kaj dolgočasna, topli odtenki so kraljevali.

Ponovno so tu pleteni kosi, ki pridejo s skoraj vsako toplo sezono. Ti pridejo najlepše do izraza pri enostavnih krojih, kjer lahko zasijejo v najlepši luči. Ne bojte se jih skombinirati tudi s prej omenjenimi potiski, kot so to storili pri Altuzarri. Za konec so tu še resice, ki so must have pri večernih oblekah, zanimivi so tudi topi. Vsekakor te sijejo v nevtralnih niansah, prava paša za oči so tudi barviti.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.