Športne jopice so še vedno must have ulične mode

Veliko je govora o toplih pleteninah in njihovem kombiniranju. Če vam te niso tako zelo všeč in imate raje bolj športen slog, vam priporočamo, da izberete športne jopice, ki spadajo med must have kose ulične mode. In kaj dela športne jopice tako zelo privlačne za fashionistke po vsem svetu? Brez dvoma to, da jih lahko nosimo na sto in en način; od bolj urbanih, športnih kombinacij pa vse do elegantnih. Mešanje različnih slogov je še kako zaželeno in z naslednjimi nasveti lahko dosežete ravno to; šik, a še vedno izredno udoben videz. Pri izbiri popolne športne jopice pa je na trgu kar nekaj modelov; od klasičnih enobarvnih pa vse do bolj pisanih. Prav tako jih lahko najdete v različnih cenovnih razredih; do tistih bolj dostopnih žepom v Zari, Mangu, H&M, itd. Ali pa tudi pri bolj prestižnih modnih znamkah, kot so Givenchy, Kenzo in še bi lahko naštevali.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ena najbolj klasičnih oprav so športne jopice in denim hlače, s to modno kombinacijo preprosto ne morete zgrešiti. Za bolj moden pridih pa raje izberite kombinacijo s hlačami, vendar naj bodo te v barvi vaše jopice. Matchy-matchy videz naredi celoten videz bolj sofisticiran in ne bojte se na primer tovrstne kombinacije kombinirati tudi z bolj elegantno obutvijo; gležnjarji z visoko peto bodo ravno tisti prehod med športnim in bolj elegantnim videzom. Veliko modnih navdušenk pa je matchy-matchy kombinacijo s športno jopico kombiniralo tudi z visokimi petami in videz je izgledal izredno modno.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Športno jopico pa lahko na primer kombinirate tudi s krili; bolj zaželene so daljše midi in maxi dolžine. Lahko pa si seveda omislite tudi krajše krilo, ki pride do izraza z daljšo jopico. Tudi tukaj pride v poštev matchy-matchy videz. Izbor krila je lahko različen; za rokerski videz posezite po usnjenem krilu, bolj romantične duše pa si omislite krilo, ki ima detajl čipke ali pa na primer perlic.

Givenchy
RE/DONE
Nagnata
Kenzo
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.