Nič več črne, najbolj modne so rjave torbice

Da ne bo pomote, črne in bele torbice seveda ostjajo zelo IN, pa vendar jih že nekaj časa v modnosti vsekakor prekašajo ravno rjave. Gre namreč za barvo, ki je svoje mesto v samem vrhu trendov našla že nekaj sezon nazaj, njena popularnost pa se nadaljuje tudi v letošnjo zimo. Poleg nešteto kosov v rjavi, kot so na primer kostimi in hlače z visokim pasom, dolgi plašči in tople pletenine, so seveda pravi must have tudi torbice vseh oblik, velikosti in stilov. Gre za modni dodatek, ki se odlično obnese tako pri dnevnih kot večernih stajling zgodbah, pa čeprav gre zgolj za jeans in puli ali pa po drugi strani izredno glamurozno obleko ali razkošno bluzo in elegantno krilo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Rjave torbice tokrat vse pogosteje spremljajo zelo minimalistične oblike, ki pogosto spominjajo na vrečo, kovček ali vedro (bucket model), pri katerih sta poglavitni barva in oblika, medtem ko dekorativnih elementov praktično ni. Kljub temu, da modnost mikro torbic, v katere ne spraviš več kot bančne kartice in osebnega dokumenta, šminke in morda telefona, ne pojenja, pa se ne moremo izogniti dejstvu, da jih bodo kaj kmalu (če jih že niso) prehitele velike in super uporabne torbe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Torbice v odtenkih rjave to jesen in zimo najraje nosimo v družbi preostalih odtenkov rjave ter seveda poleg tako rekoč vseh nevtralnih tonov, sploh nude, bele in barve smetane.  Predlagam, da se poigramo tudi z intenzivnejšimi toni draguljev, super modni so kaki in ostali odtenki zelene, prav tako pa bomo zelo v trendu z drznimi primerki rumene, pink in oranžne. Vsekakor v tem primeru ne gre pozabiti še na tako zelo modne živalske vzorce, med katerimi se z rjavo čudovito skladajo predvsem kačji, leopardji ter žirafin.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.