Športni copati za “wow” učinek

V kolikor ste ljubiteljice superg, menim, da vam ne bo dolgčas. Pravzaprav boste lahko na tem področju veliko eksperimentirale ter si privoščile modele, ki jih do sedaj morda niste nosile. Moda nam še vedno narekuje trende v smislu udobja in hitrega koraka, superge so torej nujno potrebne in če so barvite, toliko bolje. Novi modeli imajo kar nekaj zanimivih lastnosti, kot so:

 • usnje,
 • barve,
 • kontrastni materiali,
 • nekaj podplata.

Torej gre za modele, ki niso mišljeni le za prosti čas.

Pepe Jeans
Guess
Adidas
Skechers
Skechers
Pepe Jeans
Skechers
Desigual
Puma
Skechers
Puma

Če slučajno še nimate belih, je to prvi model, na katerega je nujno potrebno staviti. Če pa jih že imate, potem se lahko poigrate z ostalimi barvami in vzorci. Ne zanemarjajte fluorescentnih barv in živalskega potiska, saj gre za drzne kombinacije, ki pa so v resnici zelo nosljive. Če pri outfitu iščete vedno nekaj posebnega, potem vedite, da lahko wow učinek dosežete prav z izbiro pravega čevlja.

Replay
Liu Jo
Skechers
Pepe Jeans
Pepe Jeans
Liu Jo
Vans
Desigual
SBD
Vans
Adidas

In še eno modno navodilo: zdramatizirajte. Imejte v mislih, da se s športnimi copati lahko vedno poigrate. Četudi nosite kostim, je lahko izbira superg drzna in nepričakovana, in sicer tako, da bo vsak ostal z odprtimi usti, ko jih bo zagledal na vaši nogi. Seveda je možna tudi druga opcija, da izberete super klasiko in hkrati model, ki ostaja eleganten. Morda pa je kar dobro, da imate dva različna modela: klasičnega in razigranega. No, glede na letošnje trende menim, da ne bo težav.

 

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
 1. Jaaaaa, športni copati so zakon!
  In belih ni nikoli preveč:-))
  Kar se udobja tiče, so pri meni še vedno na prvem mestu Stan Smith in Superstar.
  Si moram omisliti še kakšne bolj “udarne”

  Lep dan
  Darja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.