Srečanje z Leno Perminovo

IT dekle. Lepa ženska, nedvomno slavna in bogata, da te kap, a morda ne tako karizmatična, kot bi pričakovali. Leno Perminovo sem srečala v Milanu, saj je za znamko Casadei pripravila kapsulno kolekcijo čevljev. Ti odražajo njen življenjski slog: malo rokerski, drzen, moden in tudi svojevrsten, saj Lena kombinira kose iz visoke mode s tistimi, ki so veliko bolj dostopni. Ima tri otroke in živi na letalu, v hotelu ali kjerkoli po svetu: luksuzne sanje dekleta, ki so ga pri 16 letih aretirali zaradi preprodaje mamil. Zgodba s srečnim koncem, torej, ali vsaj tako upamo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. svet mode se vedno v rokah bogatih in netalentiranih.zelo skoda da oblikovalci sodelujejo skoraj ze z vsakim drugim z globoko denarnico.nobene karizme nima punca,zelo podobno brezosebna kot olivia palermo.

    1. draga Tajda, srečala sem tudi Olivio in imela zanimiv pogovor z njo, ne moram reči, da je bila brezosebna. Lena pa dejansko deluje zmedeno in tudi mene je pustila hladno. Škoda.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.