Stajling dneva: bluza s črtami in kavbojke

Drage bralke in čudovite bojevnice,

na zadnji dan poletja je tako, da bomo obrnile list. Danes se bo zgodil pristen in dolg objem stari sezoni ter hkrati vstop v novo življenjsko obdobje. Sebi sem prisegla, da za seboj pustim vse nezaželeno in se mirno napotim v smer, ki mi je najljubša, kot vedno zelo osredotočena na cilj. Čaka nas sprehod po poteh, ki bodo jesensko obarvane: rumena nas bo grela kot poletno sonce, rdeča nam bo dala poper in zagon, rjava nas bo spomnila, da bo vedno vse dobro in bomo vsemu kos. Nikar ne pozabite, koliko ste močne in vedno imejte v mislih vse ovire, ki ste jih že prebrodile, uspešno in pogumno, ker takšne pač ste. Naj bo današnji dan poseben in teden prav tako, ker slavimo nove začetke in čudovite stvari, ki še prihajajo. Hvala, ker ste. 

Moda pripoveduje zgodbe in vedno mi je všeč, če imam na sebi nekaj, kar gre onkraj obleke. Včasih je kos, ki s seboj nosi lepe spomine, drugič gre za barvno kombinacijo, ki me navdušuje, tretjič za nakup, ki me naredi lepšo. Ali za dizajnerja, ki se me je še posebej dotaknil, kot v tem primeru. Med mojimi najljubšimi oblikovalkami je Tory Burch, Američanka, ki je zaslovela tudi (ali predvsem) zaradi boho sloga, ki ga uspešno vnaša v svojo modo. Kot v tem primeru, ko gre za vzorec čipk, ki se nahaja na bluzi in torbi, kot poklon bombažnim robčkom, ki jih je imela njena mama, ko je bila Tory še mala punčka. Imam iste spomine, iste vzorce v glavi in iste barve, z edino razliko, da ima moja mama te robčke še danes. Pravi vintage, ki je brezčasen. Kot sem rekla: moda mora vedno pripovedovati tudi zgodbo.

Moj stil je sledeč: bluza in torba Tory Burch, jeans JCrew, espadrilles Escadrille, prstana Bronzallure.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

10 komentarjev
 1. Meni se pa te špagerice noro dopadejo! Kombinacija pariško modre in bež barve se mi zdi res krasna!
  Hvala za idejo in lep teden!

  Vesna

 2. Lady in blue, zelo so mi všeč špagarice in pa šminka!
  Prosim za info katera šminka je to.
  Drage ženskice vse lepo na zadnji poletni dan!

 3. spomin na modrino morja, neznost jesenskega listja, ki nezno in tiho odpada, predvsem pa lepa dobrodoslica barviti jeseni. Cudovita oprava, kot vedno. Prisrcen pozdrav.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.