Modne bleščice tega tedna

September je že od nekdaj tudi mesec modnih novosti, a letošnjega si bomo zagotovo zapomnili za vedno. Čeprav se ta  hip v New Yorku že odvijajo revije kolekcij naslednje pomladi in poletja, pa slednje ostajajo predvsem v digitalni obliki oziroma brez ali s povsem okrnjenim občinstvom. Precej stresno, a moda vseeno prinaša čudovite novosti in močno upam, da jih bomo že naslednjo vročo sezono nosile povsem brezskrbno. Pokukajmo torej v svet novosti preteklega tedna:

Zimmermann pomlad poletje 2021

Mnoge modne hiše svojo kolekcijo pomlad/poletje 2021 predstavljajo predvsem v obliki katalogov, slednje pa je pred nedavnim predstavil tudi sloviti Tom Ford.

Tom Ford pomlad poletje 2021

Naravnost božansko pomlad 2021 pripravlja tudi modna hiša Marchesa, dokaz temu pa je prav tako novi katalog z naborom 26 prelepih oblek.

Marchesa pomlad poletje 2021

V sklopu novosti naslednje pomladi pa gre omeniti tudi katalog znamke Anna Sui, kjer so tokrat združili prikupno dekliškost z vsakdanjo udobnostjo.

Anna Sui pomlad poletje 2021

Zimsko obarvana pa ta hip ostaja modna hiša Celine, ki tokrat predstavlja novo kampanjo letošnje zimske sezone, z modelom Fran Summers na čelu.

Celine zima 2020/21

Zanimivo sodelovanje tokrat prihaja s strani italijanske znamke Kappa in znamke Juicy Couture, kjer zabavne, barvite in hkrati tudi zelo udobne kose predstavlja priljubljena Sofia Richie.

Kappa x Juicy Couture

Novo kampanjo tokrat prinaša tudi Versace in sicer za njihovi popularni dišavi Dylan Blue in Dylan Turquoise, kjer sta pozirali še vedno zelo zaželeni Bella Hadid in Hailey Baldwin.

Versace

Nenazadnje gre omeniti še sloviti Amazon, ki se tokrat širi tudi na področje luksuzne mode ter tako kot novost predstavlja Luxury Store, kot glavni obraz pa zanje pozira kar Cara Delevingne.

Amazon
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.