Stajling dneva: čipka in saten

Drage bralke in čudovite ženske,

ni bilo lepšega od toplega vikenda, ki je sicer ponudil tudi nekaj ploh, a zdi se mi, da moramo biti v tej fazi hvaležne prav za vse lepe trenutke, tudi za tiste, ki so bili pred nekaj leti še tako zelo samoumevni. To rahlo martinčkanje mi je prineslo veselje in tudi misel, da se še en cikel zaključuje, prihaja poletje in potrudili se bomo za to, da ga čim bolj normalno živimo. Ker sem za vikend skočila do Ljubljane, sem prav uživala ob pogledu na odprte terase in polne restavracije, v centru je tako noro zadišalo po dobrem, da sem bila v hipu optimistična in odlične volje. Življenje povsod mrgoli, da ga je nemogoče ustaviti in tako je tudi z našo željo po normalnosti in življenju, ki smo ga do sedaj tako dobro poznali. Močno držim pesti, da smo na koncu tunela in da bo vse ne le dobro, temveč še bolje, kot je bilo prej!

Imejte lep teden in naj bo vse na svojem mestu.

Za stajling dneva sem izbrala meni zelo ljub komplet iz satena in čipke. Plus tukaj je moja prisrčna champaigne barva, ki vedno poskrbi za eleganco in nežnost. Dodala sem črn blazer in salonarje, nov nakit in pomislila, da sem pripravljena za na večerjo. Na koži je saten noro prijeten, saj kar drsi, je pa nekoliko bolj občutljiv v smislu spodnjega perila, ker pokaže prav vse. No, še dobro, da ima modna industrija veliko rešitev za vse tegobe.

Moj stil je sledeč: top in krilo Seventy, blazer Mango, čevlji Giambattista Valli, prstana Emilio Pucci in Asos, uhani Accessories.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.