Stajling dneva: dolga rdeča obleka

Drage bralke in čudovite ženske,

kako ste? Morda bi danes začela prav s tem, deloma zato, ker je ponedeljek in deloma zato, ker me dejansko zanima. Upam, da je pri vas vse na svojem mestu, da čutite poletje na podplatih in da se globoko v vas prebuja tista subtilna energija, ki nas kar rine na pot, včasih zelo daleč, drugič za vogal, a mnogokrat v iskanju modrine, lepega vremena in lahkotnih oblek. Jaz sem že v tem vzdušju in se noro veselim mesecev, ki prihajajo. V glavi nešteto projektov, ki jih pridno pospravljam, a se jih toliko veselim, da bom najbrž skočila iz kože. In vmes naj se zgodi tudi kakšno dobro potovanje, tisto, ki ti da vedeti, kako lepo je biti živ.

Imejte miren teden, mislim na vas.

Za stajling dneva sem izbrala rdečo, ki je v tem trenutku ravno prav strastna, ognjena in divja, da ujame vse moje misli in me pogumno pelje do poletnih vrat. Lahek saten prav boža kožo in všeč mi je bilo dodati bel blazer za kanček elegance; dodatki so v zlati barvi, verižica z luno za srečo, mala rdeča torbica pa nežna in zabavna kot poletni poljub.

Moj stil je sledeč: obleka Rihoas (koda lorella za 20 % popusta), torbica My Lovely Bag (koda LORELLA20 za 20 % popusta), sandali Patrizia Pepe, zapestnici JCrew, verižica z luno Daya.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja
  1. Ponedeljek. Delovni dan. Vzameš si 5 minut pavze, skočiš na glitter.si, zagledaš RDEČO OBLEKO, in…..
    UUUUAAAAUUUUU, ostaneš brez besed.

    XOXO

Leave a Reply

Your email address will not be published.