Stajling dneva: etno tunika

Obožujem tunike in ta je bila kos, ki me je zadel v srce. Malo zaradi čudovitega modrega odtenka, malo zato, ker je tako kompaktna in bombažna, a dejstvo je, da sem takoj vedela, da bo šla z mano domov. Tovrstne etno tunike so izredno nosljive s kratkimi hlačami ali kavbojkami, jaz pa sem jo kombinirala š špagaricami, ki so trenutno aktualne in hkrati zelo udobne. Vse je v belih in modrih odtenkih, zraven pa še zadnja boho torbica, torej še ena velika ljubezen, in ne le za na plažo. Gre za outfit, ki je prav dopustniški in s katerim želim priklicati še več prostih dni, dobrih ljudi in lepih trenutkov. Zdaj sem na izredno dobri poti, srčno upam, da tudi ve!

Moj stajling je sledeči: hlače Mango, tunika Anna Rachele Resort, špagarice Escadrille Paris, torbica Boho Bags, nakit Etro, majhen prstan Monica Vinader.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
  1. Mene tudi večkrat kaj zadane direkt v srce (obleke, itd… 😉 ) Mogoče prevečkrat??
    Stajling prekrasen, čisto po mojem okusu 🙂 😉

  2. Tudi danes nas nisi razočarala, pa saj nas ne moreš. S tvojim smislom za kombiniranje ter prekrasnimi modrimi očmi verjamom, da v karkoli bi se oddela bi bila vedno čudovita.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.